DadiKA parašė:
Naudoju ir as avent, bet man praleidzia, o keiciu kone kas antra/trecia maitinima🙈
Aš ką tik įsigijau pieno surinkejus. Tikiuosi bus fainiau nei su iklotais, papasakosiu :))
DadiKA parašė:
Naudoju ir as avent, bet man praleidzia, o keiciu kone kas antra/trecia maitinima🙈
Aš ką tik įsigijau pieno surinkejus. Tikiuosi bus fainiau nei su iklotais, papasakosiu :))
Saulela parašė:
Sveikos, o kaip jums gija randas, tos, kurios po CP? Man jis toks visai patines, ir vis paskausta karts nuo karto. Stengiuos nepersistengti su darbais. Ar jums irgi…
Man patys kraštai patinę, ir kietas. Skauda ir man😢aš vis dar išsitiest normaliai negaliu, labai tempia.
monciki parašė:
Na ką pagaliau galim prisistatyti.
2022-09-30 gimė Liepa ❤ svėrė 4.010, ūgio nepasakė dar.
Sveikinimai 🎀🎀❤️🍼
monciki parašė:
Sveikinimai☺️😍
Duoniuke parašė:
Laba. Gal kurios gimdet su skatinimu 41sav ir daugiau? Kaip viskas vyko?
As gimdziau 41+4 su skatinamaisiais. Truko 15.5val, su epidura🙂. Kai vandenys nubego-ziaurus saremiai uzejo ir dar nereguliarus. Tada paprasiau epiduros nes suvokiau kad kai reiks stumti-nebus jegu. Tai pailsejau, nejutau beveik atsidarymo nuo 4 iki 9cm.O paskui jau viskas greit. Keli stumimai ir vsio. Mazasis ant ranku. Man tikrai atrodo geras gimdymas cia buvo🙂
DadiKA parašė:
Sveikos. Turiu klausima, nebepamenu kaip su ta bamba buna. Penkta para nukrito bamba ir atrodo pagijo svari bambute, bet karts nuo karto paslapiuoja pakraujuoja, li…
Buvom kaip tik pasitikrinti. Sake viskas gerai
Saulela parašė:
Sveikos, o kaip jums gija randas, tos, kurios po CP? Man jis toks visai patines, ir vis paskausta karts nuo karto. Stengiuos nepersistengti su darbais. Ar jums irgi…
Skaudejo pirmosiomis savaitemis , ypac kai sunkiau pasitampydavau... Pilva zemiau bambos dar jautrus lieciant....
monciki parašė:
Sveikinimai🎈🎈🎈
M.Adams parašė:
Labas rytas. Kurių mažiukai šiuo metu sloguoja, bet temperatūros neturi. Ar vistiek einate su mažyliais pasivaikščioti?
Nezinau kaip del nuajagimiu , bet vaikams kaipti patariame per sloga eiti i lauka, nes grynas oras veikia teigiamai
Sveikinimai visoms pagimdžiusioms 🌹
Aš pati po šio cp žymiai greičiau atsigavau. Ir pilvas geriau traukiasi, net nesidejau korseto, praeitus 2 kartus vaikscioti negalėjau be jo. Rando dar nemačiau, bet seselė kuri nuiminejo siūlus pasakė kad labai gražus kosmetinis 1 randas. (kaip chirurgas ir sake, kad sutvarkys viską gražiai)
Dėl vaiko - nervina kad dar nenukrito bamba 😬 bet kai buvo gydytoja apžiūrėti vaikeli, patarė servetėlėmis spirito 2-3 kartus dienoje.
Mažytė valgo nuo 5 iki 30 minučių 😄 miega irgi skirtingai 🤭
M.Adams parašė:
Labas rytas. Kurių mažiukai šiuo metu sloguoja, bet temperatūros neturi. Ar vistiek einate su mažyliais pasivaikščioti?
Aš dar nebuvau. Žinau, kad vyresniems gerai laukas, bet kažkaip su tokiu mažiuku baisu, kad pritrauks šalto oro
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai