skaisteki parašė:
O wow ! Cia su pirmu vaikuciu viskas taip greitai ivyko? 😨
Antru
skaisteki parašė:
O wow ! Cia su pirmu vaikuciu viskas taip greitai ivyko? 😨
Antru
Sveikinimai pirmajam vasarinukui:)) Man šiandien terminas, tai jau turiu siuntimą ryt vykti į stacionarą, įvertins būklę ir pasakys ar galima nešiot toliau. Kaip žiuriu vasarinukai neskuba😄 Sakiau šiandien eisiu tvarkytis namus, plauti grindis, draugės juokavo, kad tai padeda 😀
Romene parašė:
Sveikinimai pirmajam vasarinukui:)) Man šiandien terminas, tai jau turiu siuntimą ryt vykti į stacionarą, įvertins būklę ir pasakys ar galima nešiot toliau. Kaip ži…
aš bandžiau, tvarkymasis kol kas nepadėjo... vis dar turiu mintyse čia vienos narės parašytą šampano taurę, kaip skatinimo būdą
Mazge parašė:
Viskas įvyko labai greitai. 3val ryto prasidėjo sarimiai, 3:40 pasiskambinim į greitąja,3:50nubėgo vandenys o 4:17jau turėjau vaikutį savo glėbį. 🥰🙉
Sveikinimai vasarinukui!
Kaip ir pavydu tokio greicio, bet ir baisu, nes i ligonine nespeciau 🤣🤣
Mazge parašė:
Viskas įvyko labai greitai. 3val ryto prasidėjo sarimiai, 3:40 pasiskambinim į greitąja,3:50nubėgo vandenys o 4:17jau turėjau vaikutį savo glėbį. 🥰🙉
Oho kjp greitai matai o kiti sako nėra ko skubėt į ligonine🐻
Mazge parašė:
Na va sveikos visos. Pradedam vasarinukų sezona, šiandien pagaliau atėjo ir manoeilė gimė mano mažasis princas 🥰
Sveikinimai, būkite sveiki 🥰
Romene parašė:
Sveikinimai pirmajam vasarinukui:)) Man šiandien terminas, tai jau turiu siuntimą ryt vykti į stacionarą, įvertins būklę ir pasakys ar galima nešiot toliau. Kaip ži…
mano terminas buvo sestadienis, grindys, patalai, viskas kas imanoma isplauta, lagaminas i ligonine pora kartu perdeliotas, net spintos duris spejau uzsisakyti, nezinau belieka eiti langus plauti 🙈😀
Zuli parašė:
mano terminas buvo sestadienis, grindys, patalai, viskas kas imanoma isplauta, lagaminas i ligonine pora kartu perdeliotas, net spintos duris spejau uzsisakyti, nez…
Man irgi buvo mintis kilusi apie langus😁 O jums ką gydytojai sakė? Kiek leido dar nešiot?☺️
Romene parašė:
Man irgi buvo mintis kilusi apie langus😁 O jums ką gydytojai sakė? Kiek leido dar nešiot?☺️
skambinau i VGN, kadangi kamstis nepasisalines, jauciuosi labai gerai, judesius jauciu, tai sake laukti iki 41 savaites ir tada jau su daiktais atvykti arba pasisalinus kamsciui ar nubegus vandenims iskarto jau vaziuoti.
Romene parašė:
Man irgi siandien terminas, bet atrodo pries tai savaites dar tie paruosiamieji dazniau uzeidavo, o dbr isvis nurime viskas 😬 dar gerkle sianakt pradejo skaudeti.. eisiu koronos testa darytis 🙁 ir gersiu avieciu lapu arbata ir eisiu pasivaikscioti jei nesusirgsiu daugiau.. pirmoji gime termino diena, tai kazkaip jau nerimstu, noriu greiciau ir si karta 🤪 rytoj einu i akupunkturos procedura, kuri padeda nusiraminti atsipalaiduoti, tai gal
Dar tas paskatins jei niekas ir toliau jokiu zenklu nerodys 😌 ir man tik po 7d nuo termino sake i ligonine prisistatyti ultragarsui issamiam
Ir tada kartu spresim ar dar laukiam ar pradedam kazka daryti 😬😬 man tie skatinimai ir kysimaisi kazkaip gasdina, atrido skaudziai viskas kai per prievarta vyksta ten.
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai