Pakal parašė:
Labas merginos, na štai kambariukas paruoštas, daiktai sudėti, belieka laukti mažylio 👶 ar ir Jum link galo prailgo laukimas? 🙈 man toks jausmas, kad dar labai ilga…
Man laikas atrodo sustojo😁
Gerdukas parašė:
Oi mamytės esamos ir būsimos aš jau kurį laiką kovoju su skausmu tarpkoji 😬😀😀 lyg žaibai, lyg peiliai nesuprasi 😀 ypač naktim jausmas visai ne kažką kaip reikia suk…
Kaip jums sekėsi ligoninei?😊
Bražkė parašė:
Pas mane irgi tikrai jau paruoštos šlapios servetėlės, sesė, draugės kiek atsimenu visada tik su jomis tvarkydavo, aišku jei ten iki ausų prisikakojo, tai faktas, k…
As tai labai geras atradau, kur vandens pagrindu, jokių kvapų, tikrai nerealios servetėlės. Iki tol nemegdavau drėgnų servetėlių, vienintelės, kurios dar tikdavo tai pampers sensitiv beroc.
Bražkė parašė:
Aš rytoj keliauju į Kauno klinikas echoskopui, siunčia dėl vaiko svorio stebėjimo, kadangi paskutinį kartą jis buvo nemažas (buvo prirašytas GD bet gydytojai sako, …
Manau tikrai gali.
Blondeee parašė:
Mano svajonė tokia būtų 🤭😅😅 nereiktų pergyventi, kad netikėtai kas nors prasidės ir svarstyt važiuoti čia jau ar palaukti 😄😄 nors antras gimdymas bus, bet vistiek b…
Man iki ligonines 15min-20min. Bet tikrai būtų žiauru jaigu 1val kelio..
Blondeee parašė:
Oi vyras pas mane ramus, bent jau taip atrodo 🤔😄 šiandien kažkaip kalbėjom dėl 'ekstra' atvejų, sako, o jeigu vandenys tau nubėgtų, tai jau gautum iš kart lėkti ir …
Man po vandenų nubegimo vaikas gimė manau po kokio pusvalandžio, bet cia su antru. Su pirmu tai vandenis kirpo ir gimdymas apskritai buvo sunkus skaitau, nors kaip pirmas, tai gan greitas.
MargaritaGS parašė:
As be epiduros irgi nejauciau kaip siuvo 🙈 nors irgi buvo ka siut. Matyt gimdymo skausmas uzgože jau ta siuvimo skausma
O as gerai atsimenu, kaip siuvo😬buvo žiauru. Ziauriausia buvo kaklelio tikrinimas ir siuvimas po gimdymo. Tai atsimenu gerai, pats gimdymas žinau, tik, kad skaudą😁
Pupci123 parašė:
Kiek teko girdėti, tai prieš siuvant nuskausmina vietiškai.
Abu gimdymus tikrai nenuskausmino.
orintuse parašė:
Sveikos,kažin ar įmanoma ranka pridėjus ant pilvo jausti leliaus širdį?🤔 Beje ar nebūna jums tokios vidinės vibracijos pilve?
Nemanau, kad įmanoma 😁būna, kad žagsi, jaučiu tada ritmingus tuksejimus arba būna tarsi nusipurto.
Vaivužeeeeee parašė:
Jetus mamos kaip gimda kieteja dabar nei sedet nei gulet negaliu tai atleidzia trumpam ir vel sukieteja,sona skaudena kaip pries mm, sendien tokia pas mane diena vi…
Bandykit nusiraminti ir paguleti.
skaisteki parašė:
Cia rimtai mamos bijo parsivezt ligu is ligonines? Mano supratimu, ten yra apskritai pati saugiausia aplinka siuo metu, kai viskas aplink nuolat dezinfekuojama, ner…
O as tikiu, kad covid tikrai galime parsivežti is ligoninės. Esu neskiepyta ir neprasirgus. Del savęs nebijau, bet, kad vaikas susirgtu nenorėčiau.