Mamytėėėėė parašė:
Labutis, ar jau naudojote kažką nuo strijų? 😊 su pirmu naudojau paprastą kokosų aliejų, daug strijų atsirado pačiam gale oda neatlaikė🙈 galvoju, kokį kremą/aliejuk…
Labuka,deja nei vienas kremukas nepadės nuo striju ,tai genetika
Mamytėėėėė parašė:
Labutis, ar jau naudojote kažką nuo strijų? 😊 su pirmu naudojau paprastą kokosų aliejų, daug strijų atsirado pačiam gale oda neatlaikė🙈 galvoju, kokį kremą/aliejuk…
Labuka,deja nei vienas kremukas nepadės nuo striju ,tai genetika
Mamytėėėėė parašė:
Sveiki, man niekas nepadejo nuo striju, pinigai i bala 😒
Mamytėėėėė parašė:
Aš dar iki nėštumo turiu atsiradusių strijų, esu apkūni. Galvojau naudoti kažkokį kremuką nėštumo metu, bet susilaikau, nes kaip ir kitos minėjo, kad tai ko gero genetika ir vienos turi polinkį į tai, o kitos ne
Va dar kaip tik straipsnis
https://www.tevu-darzelis.lt/strijos/
sausis_ parašė:
Aš dar iki nėštumo turiu atsiradusių strijų, esu apkūni. Galvojau naudoti kažkokį kremuką nėštumo metu, bet susilaikau, nes kaip ir kitos minėjo, kad tai ko gero ge…
Aš naudojau kremas su abejais nėštumais,bet negaliu pasakyti ar kremas padėjo at genetika,bet striju neturiu ant pilvo,bet jų užtenka ant klubų ir krūtinės 🤦
Mamytėėėėė parašė:
Tikria jokiu kremu du is eiles gikdymai trys strijos, dabar trecias keli menesiai striju jau 6 suskaiciuoju.. Nes ryju tiek kad.. Geriau nesikeiksiu
AuWa parašė:
Aš naudojau kremas su abejais nėštumais,bet negaliu pasakyti ar kremas padėjo at genetika,bet striju neturiu ant pilvo,bet jų užtenka ant klubų ir krūtinės 🤦…
O kokią priemonę naudojot?
Mamytėėėėė parašė:
As zinau kad striju atsiradima ar neatsiradima itakoja genetika, bet jei yra bent minimalus sansas padeti sau as juo pasinaudosiu 😂 tai as pirmo nestumo metu ir dabar naudoju si krema, tepu ryte ir vakare 😊
Nesta3 parašė:
As zinau kad striju atsiradima ar neatsiradima itakoja genetika, bet jei yra bent minimalus sansas padeti sau as juo pasinaudosiu 😂 tai as pirmo nestumo metu ir dab…
Tai va va aš ir žinau kaip dauguma rašo įtakoja genetika, bet visvien nu maža ką galvoju, gal bent mažiau atsiras😁😁 tik nežinau kokį pirkti aliejų ar kremą🤔 ar paprastą Bioderma drėkinantį kremą toliau naudoti tiesiog pilvukui ir visam kūnui😊
Mamytėėėėė parašė:
Tai va va aš ir žinau kaip dauguma rašo įtakoja genetika, bet visvien nu maža ką galvoju, gal bent mažiau atsiras😁😁 tik nežinau kokį pirkti aliejų ar kremą🤔 ar papr…
Manau galima visam kūnui naudoti nes atsiranda ne tik ant pilvo tu striju bet ir ant krūtinės nes didėja , ant šonų, nugaros ir t.t.
almasau parašė:
O kokią priemonę naudojot?

Šitą krema naudojau,kaina jo apie 30€ bet manau vertas buvo.
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai