IevaBalt parašė:
Gali but nuo pleistru jeigu juos klijuoja po kraujo
Man tas pats, as pastebejau, kad tikrai nuo pleistru
nuimu iskart
IevaBalt parašė:
Man tas pats, as pastebejau, kad tikrai nuo pleistru
nuimu iskart
Sveikos, o as siandien pastebejau, kad niezti delna, nieztejo kokia valanda. Nakti su pirmagime prastai miegojom ir dabar kazkaip atgaminu, kad nakti lyg pada nieztejo, tai dabar issigandau, kad nebutu nesciuju cholestaze... Stebesiu situacija, gal yra kuri laukiasi ne pirma karta ir turejo cholestaze?
Laura1981 parašė:
Man kartais niežti ir tokiais kaip mažais spuogeliais išberia ant rankų,kur kraują ima,bet greit praeina,irgi sakau keista kažkaip🙈
Gal klijuoja pleistrą ?nuo pleistro dažnai būna kontaktinė reakcija.
Laura1981 parašė:
Man kartais niežti ir tokiais kaip mažais spuogeliais išberia ant rankų,kur kraują ima,bet greit praeina,irgi sakau keista kažkaip🙈
Cia bus nuo pleistro jums,kai krauja ima,pas mane visada taip buna🤭🤭
IevaBalt parašė:
Ne čia ne po kraujo ėmimo,o šiaip man būna užeina pradeda nieštėti ir kasausi tada tokie spuogeliai atsiranda ir paskui praeina,labai greit, tokių nėra buvę tik va dabar nėštumo metu ir ne kas dieną 🤷♀️tiktai keista nuo ko🤔
PikaLika parašė:
Cia bus nuo pleistro jums,kai krauja ima,pas mane visada taip buna🤭🤭
Man tikrai ne nuo pleistro,nes abiejuose rankose,o aš duodu visada dešinę tik kraujui ir nebūna nieko.Va galiu gulėti vakare ir užeina pasikasyti,oda lygi,tik pasikasau iškart tokie spuogeliai ir po kelių minučių dingsta,mistika kažkokia🙈🤣
Laura1981 parašė:
Ne čia ne po kraujo ėmimo,o šiaip man būna užeina pradeda nieštėti ir kasausi tada tokie spuogeliai atsiranda ir paskui praeina,labai greit, tokių nėra buvę tik va …
Man po oda taskeliai ant delnu buna atsiranda,kai ilgiau palaikau vandeni rankas,itariu kad gal kokia alergija pasireiskia,bet keista,kad tik nestumo metu taip🤭🤭🤭
Laura1981 parašė:
vakar kaip tik dėl berimo konsultavaus su daktare, sake nuo prakaito gali būti, nuo naudojamų priemonių ir nuo maisto
Aguamenti parašė:
Labas rytas.
Norėjau pasiklausti apie knygas - ar kažką įdomaus jau skaitėte motinystės, vaiko …
Pirmąkart mama ir as siulau, patiko
17 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai