Mmaammaa parašė:
Tikrai gerai, viskas plečiasi
O sakykit pagal mm man yra 4 sav. Užsiregistravau pas gine lapkričio 7 ar viskas gerai? Su tuo laiku čia
Mmaammaa parašė:
Tikrai gerai, viskas plečiasi
O sakykit pagal mm man yra 4 sav. Užsiregistravau pas gine lapkričio 7 ar viskas gerai? Su tuo laiku čia
Karolina19950219 parašė:
Aš panašiai užsirašius, nežinau, daktarė apžiūrės ir jeigu per anksti askirs kitą vizitą
Karolina19950219 parašė:
Jai viskas gerai turėtu jau puslyte matyti, ir matyti ar nieštumas yra vietoje o ne kur nereikia.
Angeliuke88 parašė:
Jai viskas gerai turėtu jau puslyte matyti, ir matyti ar nieštumas yra vietoje o ne kur nereikia.![]()
Supratau ačiū
Dariaus šiandien kraują pakartotinai nedavė ramybės prieš porą dieneliu buvo 30.1 o šiandien 138
Karolina19950219 parašė:
Supratau ačiūDariaus šiandien kraują pakartotinai nedavė ramybės prieš porą dieneliu buvo 30.1 o šiandien 138
![]()
Kraujo tyrimus gal daktarė paskiria? Ar taip gali bet kada nueiti į kokią anteja ir pasidaryti?
Stebuklingai parašė:
Kraujo tyrimus gal daktarė paskiria? Ar taip gali bet kada nueiti į kokią anteja ir pasidaryti?
Nereik daktares.
galit nueiti ir pasidaryti ;)
Karolina19950219 parašė:
Supratau ačiūDariaus šiandien kraują pakartotinai nedavė ramybės prieš porą dieneliu buvo 30.1 o šiandien 138
![]()
Na va puikiai auga
pas mane buvo pradzioje 67,5 o po dvieju dienu pakilo iki 183,8
Angeliuke88 parašė:
Na va puikiai augapas mane buvo pradzioje 67,5 o po dvieju dienu pakilo iki 183,8
![]()
Pas mane po 3 dienų pakilo iki 138
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai