Tina parašė:
Na ir dar klausimas - kaskart kai keičiate sauskelnes ir kūdikis tik pasišlapinęs būna, jūs prausiate vaiką ? Ar tiesiog naujas sauskelnes uždedate ir viskas ? :)…
Visada apipriausi po kranu😉 man šalia keitimo pampersu
Tina parašė:
Na ir dar klausimas - kaskart kai keičiate sauskelnes ir kūdikis tik pasišlapinęs būna, jūs prausiate vaiką ? Ar tiesiog naujas sauskelnes uždedate ir viskas ? :)…
Visada apipriausi po kranu😉 man šalia keitimo pampersu
Tina parašė:
Visada apiplaunu vandeniu 🙂
Kaip gerai, kad yra šis forumas ir galima pasiklausti kitų mamų 😅 man kaip pirmą kartą mamai tiek klausimų visada kyla ir nuolat galvoju "ar aš gerai darau?" 😁
Dar vienas neraminantis klausimas. Pas dukrytę yra luobelė. Ji tokia nestipriai išreikšta, per daug nesimato, bet yra. Ir per vidurį ji tokia atrodo stipriai prilipus prie galvos, net nesiruošia pati nukristi. Galvoju jeigu ji ilgai užsilaikys, gal ji neleis augti normaliems plaukams ? Gal verta ją kažkaip valyti pradėti ? Vienintelis ką dabar darau - kas kelias dienas kai maudau, sušlapinu vandeniu galvą ir pašukuoju su šukom, kurios labiau ne šukos, o pūkelis toks. Pas dukrytę mažai plaukų, jie trumpi, primena pūkelius labiau 😊
Tina parašė:
Kaip gerai, kad yra šis forumas ir galima pasiklausti kitų mamų 😅 man kaip pirmą kartą mamai tiek klausimų visada kyla ir nuolat galvoju "ar aš gerai darau?" 😁
…
Pabandykite alyvuogių aliejų, mums dviejų kartų užteko. Gausiai ištepėme luobelę aliejumi, palaikėme apie pusvalandį, plovėme galvą ir šukavome. Šukavome kūdikių šukomis, jos kaip paprastos šukos, tik gal vos minkštesnės, bet iš esmės vistiek kietos.
dovi.tr parašė:
Sveikos, maniškė gulėdama ant pilvo arba kai nešiojam ant šoniuko pastoviai seilėjasi. Ar čia normalu, ar reikia/galima ką nors padaryti, kad daugiau uždaryta burna…
Viskas čia normalu, palaukit dantukai pradēs dygti upeliais tekės
dovi.tr parašė:
Sveikos, maniškė gulėdama ant pilvo arba kai nešiojam ant šoniuko pastoviai seilėjasi. Ar čia normalu, ar reikia/galima ką nors padaryti, kaddaugiau uždaryt…
As jau tiesiog susitaikiau, kad nuolat esam abu slapi nuo mazylio seiliu
Laura. A parašė:
Labryt!
Jūsų vaikučiai irgi po to kai pradėjo vartytis, greit ir aprimo?
Pas mus ne tai kad neaprimo, bet pasidare nebevaldomas tas vartaliojimasis
ivalde sistema kaip apsiversti su kumsciu burnoj, su zaislu rankose tai dabar pakeisti sauskelnes yra sioks toks issukis
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai