hope2 parašė:
Oho rimtas pulsas😲
Jo jo,buna net kaip prabundi ryte,pradeda oro trukti ir per gerkle sirdele lipti🙉 gelezi geriu,bet vistiek uzeina.
hope2 parašė:
Oho rimtas pulsas😲
Jo jo,buna net kaip prabundi ryte,pradeda oro trukti ir per gerkle sirdele lipti🙉 gelezi geriu,bet vistiek uzeina.
Tetes pukelis parašė:
Nu tai aisq su tokiu. Man irgi dažnai oro truksta. Gelezies negeriu dar
Blondink parašė:
Man taip pat siandiena visa diena galva skauda, galvos svaigimas 🫨 cia gal oras 🤔
As užsienyje gyvenu tai mano atveju oras nelabai. Buvo sauleta diena
hope2 parašė:
As užsienyje gyvenu tai mano atveju oras nelabai. Buvo sauleta diena
As taip pat Danijoi 🙉🙈
Kas vartojate papildomai gelezies, ka konkreciai rinkotes? Man feritinas nukrites iki 13, nors hemoglobinas dar normoj. Bet buna labai silpnumas uzeina, ypac isejus pasivaikscioti, atrodo griusiu, akyse darosi balta. Tai seimos gydytoja Tardyferona israse. Nors galvoju, ar ji jau butina gerti, jei dar hemoglobinas normoj. Gal kol kas kokiu nereceptiniu papildu uztektu 🤔
BožkeK parašė:
Man tai ir strenas ,ir nugaros apacia ir sedmenys skauda
Greičiau tas terminas, atrodo visai nebepaeisiu prieš galą😁🙈
Ailad parašė:
Kas vartojate papildomai gelezies, ka konkreciai rinkotes? Man feritinas nukrites iki 13, nors hemoglobinas dar normoj. Bet buna labai silpnumas uzeina, ypac isejus…
Man smatt hit rekomendavo🙂
Ailad parašė:
Kas vartojate papildomai gelezies, ka konkreciai rinkotes? Man feritinas nukrites iki 13, nors hemoglobinas dar normoj. Bet buna labai silpnumas uzeina, ypac isejus…
As geriu ecosh Fe papildus,tik man sake vietoj vienos kapsules gerti dvi ir dabar pradejau gerti newcrush papildus nesciosioms,ten dar 20mg gelezies. Tai gydytoja sake gali negerti tardyferono,tik tada papildais bandyti susirinkti ta 80mg gelezies,kiek yra vaistuose. Eisiu kita savaite darytis tyrimus,ziuresiu ka rodys. Feritinas mano buvo tik 2,4
eriksuce parašė:
Paantrinsiu, taip pat geriu ecosh Fe po 2 tabletes, per 3 sav. hemoglobinas nuo 112 pakilo iki 117. Iki tol nei viena gydytojos išrašyta geležis nepadėjo.
Man irgi sitas papildas akivaizdžius rezultatus dave. Dabar ju firmos mažiukei ir vit d lasiukus nusipirkau
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai