katyte30 parašė:
Prieš metus netekau savo angelėlio, teko gimdyti 21 sav, nes nuo 17 sav. tekėjo vaisiaus vandenys. Bijojau pirmojo vizito - ar vietoje, ar viskas gerai. Šokas, nes …
Labai jus užjaučiu. Ačiū už palaikymą 🤍 Po pirmos patirties tenka suprasti, kiek daug mes moterys turime įvairiausių patirčių ir kokios stiprios esame, kad tai išgyvenusios neprarandame vilties tikėti 🤍✨
Tirė parašė:
Aš turėjau nesivystantį ir tris savaites pravaikščiojau to net nežinodama. Dabar labai neramu, tai tiesiog einu privačiai echo kas dvi savaites. Tada taip labai nep…
Užjaučiu 🤍 Užsirašiau ir aš privačiai, primokė giminaitė lankytis bent pas du ginekologus, ramiau bei galimai mažesnė tikimybė ką nors pražiūrėti...
Burbuu parašė:
Turejau du persileidimus iki pirmo gimdymo. Dabar galvoju kad taip ir turejo buti, pradzioje papuoliau ne ant "tu gydytoju" kuriem viskas atrode normalu, atranka ti…
Ačiū už pasidalinimą 🤍 Man irgi panašu, kad neramumas neapleis nei dabar, nei vėliau. Kartais pavyksta su tuo jausmu susitarti, kartais nelabai ir ištinka sunkesnė diena...🙄