Orange1 parašė:
Matau, kankinames abi siek tiek. Jei nera mm ir testai neigiami...
Manau, kad 28 ar 29 dienos dar ne riba.
Taip neramu, tai visokios mintys lenda y galva, o pas gydytoją nelabai dabar yra kaip nueiti gyvenu Airijoje ir tas karantinas
Orange1 parašė:
Matau, kankinames abi siek tiek. Jei nera mm ir testai neigiami...
Manau, kad 28 ar 29 dienos dar ne riba.
Taip neramu, tai visokios mintys lenda y galva, o pas gydytoją nelabai dabar yra kaip nueiti gyvenu Airijoje ir tas karantinas
1984 parašė:
As irgi Airijoje 😂. Tad gerai suprantu, kaip jauciates 😥: kartais nesuvaldau emociju, tai verkiu, tai juokiuos is visos sitos situacijos. Visur durys uzdarytos. Bet radau viena klinika, kuri sia savaite atsidare, daro privaciai "scana", eisiu si sekmadieni, labai pergyvenu.
Jei butu cista, temptu zemyn, skaudetu pilva. Dabar tokiu dalyku nejauciu.
Oj bijau bijau, kovoju su mintimis. Is viso nesinoris nieko galvot.
Orange1 parašė:
As irgi Airijoje 😂. Tad gerai suprantu, kaip jauciates 😥: kartais nesuvaldau emociju, tai verkiu, tai juokiuos is visos sitos situacijos. Visur durys uzdarytos. Bet…
Orange1 parašė:
As irgi Airijoje 😂. Tad gerai suprantu, kaip jauciates 😥: kartais nesuvaldau emociju, tai verkiu, tai juokiuos is visos sitos situacijos. Visur durys uzdarytos. Bet…
Nepergyvenkit viskas bus gerai🙂aš irgi jei nepasirodys m reikės žiūrėti kur nors kokia klinika gal priims, o jums nemaudzia nei pilvo kaip prieš m, man būna pamaudzia ir vėl praeina🤔bet nėštumo tikrai nesitikiu nes manau tstukas būtų parodęs dariausi ta skaitmeni kur savaites rodo, o taip vis dar tikėjausi kad parodys teigiama😑
1984 parašė:
Nepergyvenkit viskas bus gerai🙂aš irgi jei nepasirodys m reikės žiūrėti kur nors kokia klinika gal priims, o jums nemaudzia nei pilvo kaip prieš m, man būna pamaudz…
Man pilva maude ir sonus tempe kazkur balandzio pabaigoje.
Kaip as sakau, yra tik keli variantai, kodel nera mm: nestumas, hormonu pokyciai arba liga. Bet kas is tu teoriju, kai praktiskai negali nueiti pas gydytoja ir atlikti elementariu testu.
1984 parašė:
Nepergyvenkit viskas bus gerai🙂aš irgi jei nepasirodys m reikės žiūrėti kur nors kokia klinika gal priims, o jums nemaudzia nei pilvo kaip prieš m, man būna pamaudz…
Kol nera mm, visada yra sansas, kad uzkibo zirniukas.
Orange1 parašė:
Man pilva maude ir sonus tempe kazkur balandzio pabaigoje.
Kaip as sakau, yra tik keli variantai, kodel nera mm: nestumas, hormonu pokyciai a…
Kokiam mieste ir y kokia klinika eisite jei ne paslaptis🤔
1984 parašė:
Kokiam mieste ir y kokia klinika eisite jei ne paslaptis🤔
Parasiau jums privaciai
Sveiki, as cia nauja nare
Norejau isgirsti jusu nuomone.
Mes mylejomes 05 men. 09d. (Per nevaisingas dienas) Ir plyso prezervatyvas. Labai issigandome, nes vaikelis butu netyciukas ir labai nelaiku... todel reikejo isgerti ta bruda 'Escapele' po 2valandu. Taip pat prisiskaiciau forumuose ,kad nevisoms merginoms ji suveikia.. 05men. 15d. Pradejau kraujuoti.. labai issigandusi ryte begay darytis hcg tyrima. (Prisegu) kaip manote, ar as esu nescia? Prasau pasidalinkite savo nuomone ir patarimais kaip tureciau dabar elgtis? Zinokit einu is proto... aciu labai 😭
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai