LapeSu parašė:
Nesvarbu kaip dirba gydytoja, išleis tada kada priklauso arba kaip susitarsite. Aš savo gydytojai jau senai pasakiau, kada norėsiu išeiti ( šiek tiek vėliau nei num…
o siaip idomumo delei, kodel pasirinkotw iseitu veliau? del finansu?
LapeSu parašė:
Nesvarbu kaip dirba gydytoja, išleis tada kada priklauso arba kaip susitarsite. Aš savo gydytojai jau senai pasakiau, kada norėsiu išeiti ( šiek tiek vėliau nei num…
ramykasu parašė:
Taip, bet man gaunasi tik keliom dienom daugiau( vietoj 01.26 išeisiu 02.02) Kad užbaigti pilnai mėnesį ir gauti pilną algą 😊
Ruta0404 parašė:
Pamatavo iš pradžių gliukozę paimant kraują iš piršto, įsitikint kad neviršija normos. Tada paimė kraują iš venos, ištirpdė gliukozę stiklinėje (gliukozės miltelius…
man gliukoze reikes gerti sausio 12d., bet ginekologe nieko neminėjo jog su savimi turėčiau atsinešti gliukozes miltelius. tai man gal geriau pasirupinti iškart pačiai? pirmas kartas, nieko nežinau...
blondinuke parašė:
man gliukoze reikes gerti sausio 12d., bet ginekologe nieko neminėjo jog su savimi turėčiau atsinešti gliukozes miltelius. tai man gal geriau pasirupinti iškart pač…
Geriau pasirūpink iš karto pati, ji vaistinėje nedaug kainuoja. Man patarė ir aš su savimi citrinos pasiėmiau kelis griežinėlius. Atsigėrus gliukozės tiesiog palaižiau citriną,kad saldumą numušti, bet šiaip buvo visai skanu😉
LapeSu parašė:
Taip, bet man gaunasi tik keliom dienom daugiau( vietoj 01.26 išeisiu 02.02) Kad užbaigti pilnai mėnesį ir gauti pilną algą 😊
Aš panašiai, turėčiau išeiti 01-29 bet išeisiu 02-02, man patarė kad ir sodroje kažkaip geriau skaičiuoja kai nuo mėnesio pradžios, bet nesigilinau kas ten geriau
Merginos pasidalinkit ar jums taip irgi būna, mano pilvo gyventoja tokia aktyvi, kelias dienas kaip ir normaliai o tada kaip pradeda duotis, ir dvi ir tris paras būnu be miego, non stop spardosi ir skausmingai, minėjau ginekologei nesakė nieko, bet man neramu, ar dar kam taip yra ?
Viltis1 parašė:
Merginos pasidalinkit ar jums taip irgi būna, mano pilvo gyventoja tokia aktyvi, kelias dienas kaip ir normaliai o tada kaip pradeda duotis, ir dvi ir tris paras bū…
Maniškė irgi aktyvi, būna,kad naktimis 2-3val.nemiegu nes duodasi, bet gydytoja sakė,kad viskas gerai ir tai normalu.
Viltis1 parašė:
Merginos pasidalinkit ar jums taip irgi būna, mano pilvo gyventoja tokia aktyvi, kelias dienas kaip ir normaliai o tada kaip pradeda duotis, ir dvi ir tris paras bū…
Aš pirma kart girdžiu, jog kažkas skųstųsi judesiais... 🫣 Su pirmagimiu praktiškai nejaučiau judesių tai pastoviam nerime gyvenau arba į priėmimą tikrintis važiuodavau. Šįkart jaučiu gerai ir dzisugiuosi, kad tiek daug juda. 😊
15 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai