kuo mažiau tu neigiamų emocijų, kuo mažiau klausyti tu istorijų
o tu akušerių ir kuo mažiau reikia. mažiau kisis, mažiau lys į akis
galų gale jos jei išeina iš palatos ar gimdyklos yra mygtukas, jei kas nutinka tuoj galima spausti ji ir atbegs.
Geriau ne tokias neigiamas istorijas skaityti, o tai kaip sau padėti. Su pirmais dviem dariau viską ką sakė gydytojos, sutikau su viskuo ką tik sakė daryti, tai gimdymai daug sudėtingesni buvo. Su mažuoju viskas paprasta buvo... Nesiguliau į lovą, buvau prisedus taip kaip man patogu, nejunge prie aparatų jokių, kas kelias minutes tai ranka pridėjus prie pilvo tikrino ar tuo tokiu kaip per vizitus sirdutes klausydavomes. O seip ji į akis nelindo, patikrinimas vienas tik buvo prieš lipant į vonią. Įlipus į vandenį aš jos nei mačiau nei girdėjau, kazkur už nugaros ramiai stebėjo. Su šiuo vandenų nenuleido, tai nebuvo taip skausminga. vanduo lb gerai atpalaiduodavo, kad net pamirsdavau kur randuos
visoms pozityvumo ir pagimdžiusioms palinkėsiu supratingumo ir nestukiu negazdinti istorijomis, juk visos gimdymo istorijos skirtingos

tai net nezinau ka ir daryti ... gal su kitu butu geriau , bet bijau skranduka apsunkint keiciant ..