vikenziuke parašė:
Čia tema atvira, o į uždarą nėr kaip patekti![]()
Zinok cia smagiau,nei uzdaroj grupej ;) as is ten isejau, nors buvau nuo pradziu.Cia bent speju paskaityt visu nestukiu pasisakymus, o ten - be sansu!
vikenziuke parašė:
Čia tema atvira, o į uždarą nėr kaip patekti![]()
Zinok cia smagiau,nei uzdaroj grupej ;) as is ten isejau, nors buvau nuo pradziu.Cia bent speju paskaityt visu nestukiu pasisakymus, o ten - be sansu!
Ssveikos. ;)
O kodel cia uz nuomones issakyma velevelem apkrove? Jei zmoguj uzdaroj nepatiko, tai cia jau jo nuomone ir sprendimas.
Beja, snekejomes su draugu, greiciau pykomes nei snekejomes. Ir... jokios isvados nepriejom. Jis aiskiai atsisako susirasyti, sake nedaryti jam spaudimo ir negalvot jog as cia galiu taip elgtis. Pasake, kad ves mane, kai bus daugiau pinigu, nors tokie dalykai mums nesisviecia, laukia namo remontas ir pan, tai pinigu atsiras daugiau gal po 3-5 metu.
Zodziu kaip ir nieko nepasiekiau ir turbut nebepasieksiu
Juokinga ir gaila, nes manau, kad jis bijo, o as noriu sukurt seima ir ilgam, o ne metam ar dviem.
lamour parašė:
Ssveikos. ;)
O kodel cia uz nuomones issakyma velevelem apkrove? Jei zmoguj uzdaroj nepatiko, t…
Cia as pasakysiu kaip as elgciausi tokioje situacijoje (bet cia labai priklauso nuo pacio zmogaus valios). As susirinkciau savo daiktus (nes speju dabar nuomojat busta?) ir eiciau sukandusi dantis pagyventi pas tevu... Tegul jis parodo kokie jus esate jam svarbus
lamour parašė:
Ssveikos. ;)
O kodel cia uz nuomones issakyma velevelem apkrove? Jei zmoguj uzdaroj nepatiko, t…
O ir siaip kiek skaiciau jusu istorija, tai matau jog vaikinas turbut yra dar ganetinai jaunas nors ir antra santuoka. Esme kad as izvelgiu jog jis yra savanaudiskas ir neieskantis kompromisu. Jis turi ne pulti jus, o bandyti ramiai issiaiskinti kodel jums tai svarbu, ir duoti pagrista pasakyma kodel jis nenori skubeti. Bet kai gaunasi pokalbyje puolimas ant moters atvirai neissakant jo paties tikruju baimiu, tai ir gaunasi nesamone.. Del jo amziaus (kad iki 30m.) speju esu teisi?
Tiesiog jeigu pati jus bijote jam atvirai sakyti ka galvojate, as galvoju kad turite duoti jam auklejamaja pamokele. kad ne viskas gyvenime klojasi vien tik pagal "jo dudele".
lamour parašė:
Ssveikos. ;)
Nedaryk spaudimo pabegs,jis nepasiruoses prievarta nieko nelaimesi,vedyboms reikia pribresti,negalvok jeigu laukiesi tai ir vestuves bus,mamytes pirmiausia kudikius mes gimdome pacios sau,nevisi vyrai vienodi tad ir reikia susitaikyti,kad kartais gali tekti mazylius auginti vienoms
krekenele2 parašė:
Nedaryk spaudimo pabegs,jis nepasiruoses prievarta nieko nelaimesi,vedyboms reikia pribresti,negalvok jeigu laukiesi tai ir vestuves bus,mamytes pirmiausia kudikius…
o as manau kad jeigu bijo ale "vedybu", tai is tiesu bijo isipareigojimu nes dvejoja del savo jausmu butent siai moteriai. Kaip viena gerai issireiske: kai uztaisyt tai pirmas, o kai prisiimt atsakomybe tai atsiranda "niuansai".. o mes moterys matot turim but visad uz viska atsakingos
Na as esu biskuti kietesnio charakterio, todel tokie skystablauzdziai ne man. As jau geriau viena parodysiu jam ragus ir iseiciau gyventi sau, negu gyvensiu nezinioje kodel ir uz ka jis cia kazko ale "bijo"
Ir kalbu is savo patirties
Na taip, jam nera 30 metu
esme tame, kad vaikutis yra ne netyciukas, o planuotas ir is meiles.
Kai planavom maziuka galvojom ir apie vestuves, daremes ziedus. Taciau, kai parsinese juos namo viskas pasikeite ;) Kelis kartus kalbejom ta tema, jis kategoriskai atsisako ne VESTUVIU, o SUSIRASYMO. Nors abu zinom, kad vestuvem reikiamu pinigu mes neturim ir neturesim kaip minejau artimiausius 5 metus.
Spaudimo nedarau, taciau noriu to, apie ka buvom kalbeje. Pati esu ir jauna, taciau pukiai zinau seimos vesrte ir dvieju zmoniu santykiu verte.
Na as nezinau, pagaliau isakiau viska, kad laikiau beveik puse metu pasidare geriau. O dabar manau reikia tik laiko kad viskas susideliotu i savas vezes. As tikiu, kad galim rasti sprendima, taciau negalim vadovautis tik AS NORIU, AS NENORIU. Esam MES, o ne AS. ;)
lamour parašė:
Na taip, jam nera 30 metuesme tame, kad vaikutis yra ne netyciukas, o planuotas ir is meiles.
Kai planavom maziuka galvojom ir apie vestuves, daremes ziedus.…
na jeigu reikejo tiek drasos ir ryzto tam issakyti, tai svarbu issakete. bet as vistiek matau kad argumentu atgal negavote kodel jis persigalvojo, ir kaip jis galvoja kad pavarde tau suteiks tik po 5 metu? na tada ir vaikas gaus pavarde po 5 metu. Matai as matau jog jus bandote galvoti JUS, o jis galvoja tik kaip JIS. todel kol jis neduotu pagristu argumentu apie busimas vestuves, tol butu tylos izadai is mano puses, nes is pacios pasakymu suprantu jog kompromisas vistiek neprieitas ir kiekvienas liko prie savo nezinia ko
as gink D neteisiu ir nesmerkiu, bet tiesiog esu siek tiek kategoriskesne siuo klausimu. As irgi svajojau apie vestuves ir buvau pries susirasyma... bet kadangi vaikutis gavosi netyciukas bet is meiles, tai vyras norejo kad kudikis gimtu seimoje. todel susiraseme, o vestuves iskelsime giminei per krisktynas 2016 m. vasara
tad ir laiko planuotis turiu, ir kompromisas abipusis puikus!
Sulani, jūs tikrai tvirto charakterio , bet labai gerai , ir puikiai išsakėte savo nuomone, vyras reiškia tikrai nejaučia tokių stiprių jausmų, todėl išsisukinėja , apmaudu ,kad vyrai tokie ,aš iš principo vaikui duočiau savo pavarde, kaip ir buvo prieštai kalbėta, aš tik sužinojau jog laukiuosi, pasakiau noriu vestuviu nors mažyčiu iki vaiko gimimo, jis sakė gal palaukim, bet poto pats pasipiršo po savaites ir pasakė tuokiames dabar, tai gal tiesiog vyrai nemėgsta to spaudimo jiem reikia apgalvoti viską, jum linkiu tik sekmės,gal jis taip nesureikšmina tokio dalyko todėl ir neskuba tuoktis ..
Sulani parašė:
na jeigu reikejo tiek drasos ir ryzto tam issakyti, tai svarbu issakete. bet as vistiek matau kad argumentu atgal negavote kodel jis persigalvojo, ir kaip jis galvo…
Aciu uz nuomine
is tiesu Jusu tiesa, likom kiekvienas prie savo. Myli ir laukia jis vaiko, myli ir mane, bet sita tema mums sunkiai gaunasi susisneketi, na as manau, kad dabar turetu kazkiek pagalvot ir pamastyt
Kas liecia vaika, labai laukia jo, glosto pilvuka, renka rubelius, viskas yra super, neleidzia tasyti, pats atnesa man i lova ko jei uzsimanau, kad tik nereiktu keltis. Tikrai geras vyras ir rupestingas, bet.. sitoje temoje atrodo kad kazkas blokuoja kazka. Lyg zirniais i siena - atsoka ir fsio. Kaip su pliku pesiotis.
P.S. mes esam susizadeje
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai