Jurgitele9 parašė:
Ryt lauksim žinių, kaip tau skane sekėsi![]()
O tu gal ir jau gavai pasiūlyma pasiskiepyti nuo gripo?![]()
Nea o dar ir toki pasiulyma galima gauti?
Jurgitele9 parašė:
Ryt lauksim žinių, kaip tau skane sekėsi![]()
O tu gal ir jau gavai pasiūlyma pasiskiepyti nuo gripo?![]()
Nea o dar ir toki pasiulyma galima gauti?
Dimodimo91 parašė:
Nea o dar ir toki pasiulyma galima gauti?![]()
Aš šeštadienį gavau laišką, kad man yra siūloma pasiskiepyti nuo gripo, nes nėščios moterys yra rizikos grupėj...
Ir galvoju ar eiti skiepytis ar ne
niekada nesu skiepijusis nuo gripo tai truputį nerimauju kaip gali paveikti organizmą
Jurgitele9 parašė:
Aš šeštadienį gavau laišką, kad man yra siūloma pasiskiepyti nuo gripo, nes nėščios moterys yra rizikos grupėj...
Man kazkaip pavojingai skamba ar tai saugu tikrai
Dimodimo91 parašė:
Man kazkaip pavojingai skamba ar tai saugu tikrai![]()
Bandau ieškoti informacijos
Aš truputuką prisibijau gripo, nes praktiškai sergu kiekvienais metais ir gan ilgai. Tai net nežinau, ką daryti, galvoju kad gal reiktų pasikalbėti su akušere ir tada žiūrėt ar skiepytis ar ne.
Jurgitele9 parašė:
Bandau ieškoti informacijos![]()
Aš truputuką prisibijau gripo, nes praktiškai sergu kiekvienais metais ir gan ilga…
O man kekvienais metais kaip uzpuola sloga tai be menesio nepraeina o kai cia tokie orai UK tai jau labai saugotis reikia
Dimodimo91 parašė:
O man kekvienais metais kaip uzpuola sloga tai be menesio nepraeina o kai cia tokie orai UK tai jau labai saugotis reikia![]()
![]()
![]()
Tai vat, man su gripu panašiai žinok
tai todėl ir prisibijau aš jo
nusprendžiau kad užsiregistruosiu pačiam spalio galui ir prieš tai pasikoncultuosiu su savo akušere
ir tada galutinai nuspresiu ar skiepytis ar ne, dar turėsiu laiko pasieškot informacijos
gal kuri iš mamų bus pasiskiepiejus ir galės pasakyti ar verta
Man su pirmu irgi siule,bet nesiskiepyjau,bijau as to skiepo,nes kiek domejaus tai ten virusas buna ileidziamas i organizma,tai bijau,o be to gi gripas buna ne vienos rusies,jis kasmet keiciasi,o skiepas apsaugo tik nuo vienos,tai kaip ir nelieka prasmes skiepytis,nes gali visai ne tokiu susirgt nei pasiskiepysi
piene32 parašė:
Man su pirmu irgi siule,bet nesiskiepyjau,bijau as to skiepo,nes kiek domejaus tai ten virusas buna ileidziamas i organizma,tai bijau,o be to gi gripas buna ne vien…
Aš kalbėjausi su pusesere kuri dirba medicinos srityje ir nusprendžiau nesiskiepyti. Šiaip nekenia ta vakcina, bet geriau tiesiog pasisaugoti nuo visokių peršalimų, kad nebūtų grėsmės jog užkils aukšta temperatūra. Šiaip ji sakė, kad jei būtum pasiskiepijęs ta vakcina ir susirgtum, tai nebūtų didelė gripo forma ir mažesnis pavojus kūdikiui būtų. Bet sakau stengsiuosi natūraliais būdais palaikyti sveikatą ir žiūrėsim kaip čia gausis man.
Dimodimo91 parašė:
As po skano mum 13 sav ir 1 diena![]()
O smagu girdėti
O šiaip viskas gerai leliukui? vystosi tvarkoj?
Mes už jus trim dienom didesni
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai