pukot
Pukotuke parašė:
O jis nedirbat/studijuojat?
ne nedirbu, studijuoju Sfi
man pamokos buna iki 12h vaika paimu is darzelio 14h, tai klausimas kyla ar galiu pildyti 50proc ar 75proc ?
pukot
Pukotuke parašė:
O jis nedirbat/studijuojat?
ne nedirbu, studijuoju Sfi
man pamokos buna iki 12h vaika paimu is darzelio 14h, tai klausimas kyla ar galiu pildyti 50proc ar 75proc ?
Myleja parašė:
pukot
Bandykit 50, jei kas netiktu jie pranes. Jum moketu pagal sjukpeningsnivå,(250 kr/dienaj)kadangi nedirbat. Nors pries 10 metu Kai buvo tokia pati sutuacija as negalejau pasiimt,nes Lt dekretines gaudavau ir pagal SE istatymus buvau isnaudojus ju nustatyta dienu skaiciu
Myleja parašė:
pukot
75 % tai tikrai neišeina, dar klausimas kaip dėl 50 %, nes net 6 h daržely būna, tai kaip ir lieka tik 2 h föräldrapenning, t.y 25 %
Myleja parašė:
pukot
Na kai mokaisi kad ir sfi nesiskaito kad bedarbis. O vaikas į darželį eina, tai manau neturėtų mokėti. Bet geriausia jums kreiptis į försäkringskassa ten jums tiksliai viską paaiškinti. Mes čia tik maždaug žinoti galim 😉
JurateMart parašė:
Na kai mokaisi kad ir sfi nesiskaito kad bedarbis. O vaikas į darželį eina, tai manau neturėtų mokėti. Bet geriausia jums kreiptis į försäkringskassa ten jums tiksl…
Tai juk ir neturi būti bedarbis kad gautum föräldrappenning 🤔 esmė, kad jeigu prižiūri vaiką pats tas 2 valandas tai kodėl už jas turėtų nemokėti? 🤔
Emilly parašė:
Tai juk ir neturi būti bedarbis kad gautum föräldrappenning 🤔 esmė, kad jeigu prižiūri vaiką pats tas 2 valandas tai kodėl už jas turėtų nemokėti? 🤔…
Bent mano atveju buvo taip kad as negavau nieko,todel kad,kaip minejau,dekretines gaudavau is LT ir pagal FK paskaiciavimus buvau isnaudojus limita. Tik tevui buvo like jo pappadagar. Autores atveju neaisku kur gimde,kur dekretines eme.
Pukotuke parašė:
Bent mano atveju buvo taip kad as negavau nieko,todel kad,kaip minejau,dekretines gaudavau is LT ir pagal FK paskaiciavimus buvau isnaudojus limita. Tik tevui buvo …
Nu tas tai taip. Aš tai turiu omenyje, kad galima imti FP tomis valandomis jeigu išvis turima FP 🙂 nes jei jų neturi tai nėra ir ką pildyti tuomet..
Sveikos. Pasidalinkit patirtim apie darzelius. Mes pradejom eiti vasario 5d iki pat dabar nebuvo nei vienos dienos, kad vaikai butu 100% sveiki. Nosis varvancios istisai, dabar dar ir kosulys prisidejo. Buna pagereja ir vel iki tiek blogai kad temp sukyla. Palyginus nedaug namuose bunam. Bet juos taip vargina uzgulta nosis. Kai buna paumejimas nakti neina miegoti nes neprakvepuoja per nosytes. Man nerima kelia ju miegojimas pietuku laukia, vusur taip 🤔 i lauka eina be pirstiniu, kepures vel belenkaip uzdetos, seip kokie 50% vaiku isvis be kepuriu, su pirstinem irgi vienetai. Ar as cia perdedu? Gal esu is tu mamu kur perdetai rupinasi(zn esu linkusi i tai ☺️😜) bet o kaip vaikus islaikyti kuo sveikesnius. Nakti jai jie nemiega ir mama turi prie abieju keltis tai miego paciai nekazka lieka, darbe akis pasiremti reikia 😮😁 kaip imuniteta stiprinat dvimetinuku? Gal kokiu geru budu zinot nosiukus valyt?
0Tėja0 parašė:
Sveikos. Pasidalinkit patirtim apie darzelius. Mes pradejom eiti vasario 5d iki pat dabar nebuvo nei vienos dienos, kad vaikai butu 100% sveiki. Nosis varvancios is…
Hmm.. Kad čia visur turbūt panašiai, niekas per daug nesokinėja aplink vaikucius, maniškiai irgi pusplikiai vaikščiodavo, bet aš nesureikšminau, prisitaikėm prie jų 'taisykliu'. Jūs, aišku, galit pasakyti kad norit kad jūsų vaikai būtų su kepure, pirštinėm, bet jei vaikai patys jas nusiimineja, tai neuzdejines kas kelias min 🤔 žodžiu, kalbėkite su personalu 😉 slogos ir kosuliai tai čia norma, kad lauke miega su sloga, tai kaip tik geriau kvėpuoti tuomet yra 🙂
Emilly parašė:
Hmm.. Kad čia visur turbūt panašiai, niekas per daug nesokinėja aplink vaikucius, maniškiai irgi pusplikiai vaikščiodavo, bet aš nesureikšminau, prisitaikėm prie jų…
Jo as prasau personalo. Seip nezn malonios auklytes.. Tik kad jau tie sirgimai kazkoks kosmaras. O kaip jums sekesi su puoduko reikalais? Mano vyrukam ryt 2 metai bet vis dar nedaro i puoduka. Darziuke to dar nepraktikuoja irgi🤔
2 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai