Amber3 parašė:
Statistikas visada galima bandyti pasitiktinti ciawww.ulac.lt/ataskaitos
Tai kad reavakcinuotis nuo tokiu ligų nereik nes imuneitas susidaro "long life" kas reiškia jog vakcina veikia visa gyvenimą .
Dėl COVID-19 skiepų kyla daug klausimų nėštumą planuojančioms, žindančioms ir nėščioms moterims. Skaityti
visą straipsnįAmber3 parašė:
Tai kad reavakcinuotis nuo tokiu ligų nereik nes imuneitas susidaro "long life" kas reiškia jog vakcina veikia visa gyvenimą .
Amber3 parašė:
Taip, kai kurioms ligoms ilgalaikis imunitetas nesusidaro. Bet skiepijama labai pažeidžiama grupė - kūdikiai ir vaikai, kuriems komplikacijų pavojus yra daug didesnis. Jūs, kaip suaugęs žmogus, darykit ką norit - revakcinuokitės ar ne, niekam nerūpi. Valstybės interesas yra apsaugoti vaikus.
Straipsnis pozityviai nenuteikiantis, bet gal kad dar neskaitė. Apie nėščiųjų sergamumą Lt https://www.lrt.lt/naujienos/sveikata/682/1536658/covid-19-negailestingas-nesciosioms-kovojama-del-gimdyves-gyvybes-uostamiestyje-medikai-kalba-apie-atvejus-su-tragiska-atomazga?fbclid=IwAR1b_ANmHR0f0FoOtgWh1leEpiVrUIg9LjWECxyt6fK1jSxBxik6UXe_crA
Prisijungsiu prie diskusijos. Daug skaičiau komentarų, ir esu pasimetusi šiek tiek dėl revakcinacijos. Pirmus skiepus Pfizer gavau dar prieš pastojant, tai kaip ir buvo ramu, dabar jau praėjo daugiau nei 8 mėn po skiepo, reikėtų revakcinuotis, bet galvoju ar palaukti ir tai daryti po gimdymo, ar geriau nelaukti ir revakcinuotis. Antikūnių 280 (spalio pradžioje buvo), bet ginė sakė jau tada, kad medikams rekomenduoja revakcinuotis, jeigu antikūnių yra mažiau nei 300. Ar yra nėštukių ar pagimdžiusių, kurios revakcinavosi, kai buvo 31 savaitės ir vėlesniame nėstume? Ar laukėte ir revakcinavotės jau po gimdymo?
Na po ilgų svarstymų, šiandien pasiskiepijau pirmąja Phizer doze... dabar laukiu, kas bus 🙂 pilvukui lygiai 29 sav.
Kai pastojau, dar nežinodama skiepijausi nuo erkinio encefalito (du skiepai), tai visiškai nieko net nepajutau.
Labai norėčiau, kad ir šį kartą su skiepais taip būtų.
Bus matyt.
Luckyi parašė:
Prisijungsiu prie diskusijos. Daug skaičiau komentarų, ir esu pasimetusi šiek tiek dėl revakcinacijos. Pirmus skiepus Pfizer gavau dar prieš pastojant, tai kaip ir …
Pasigooglinčiau daugiau. Dabar tiksliai nepamenu, bet 500 berods ar 50-60 proc apsaugą suteikia nuo ligos. Tai jeigu jums tinka mažesnė apsauga, tai galit nerevakcinuotis. Nes nuo blogiausių pasekmių tai imunitetas tikrai bus, čia tik dabar susirgimo klausimas
Luckyi parašė:
Prisijungsiu prie diskusijos. Daug skaičiau komentarų, ir esu pasimetusi šiek tiek dėl revakcinacijos. Pirmus skiepus Pfizer gavau dar prieš pastojant, tai kaip ir …
Tiek težinau, kad eis is mano menesio grupes nemazai kas trecio skiepo jau 😊
Luckyi parašė:
Man labai panaši situacija į Jūsų, tik kad antikūnių turiu 270, nuo skiepų praėjo 10 mėnesių, ir dar tik pirmas trimestras man...tai nežinau.... o darbas sveikatos priežiūros sistemoje, kontaktas gan artimas...
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai