Jolanta-K@J mama parašė:
Per paskutinius 24 menesius tik 11 men. stazo turesit? Jeigu taip, tai nieko negausit.
As pries tai dirbau su indvidualia veikla 6 men,tai stazas nesiskaito irgi?
Jolanta-K@J mama parašė:
Per paskutinius 24 menesius tik 11 men. stazo turesit? Jeigu taip, tai nieko negausit.
Kamiliukas01 parašė:
Ziurint nuo kiek mokejot mokescius, jeigu isejo bent vienas minimalus, t.y jeigu bent uz minimalia alga uzmokejot mokescius, tai skaitysis kaip menuo.
Kamiliukas01 parašė:
Bet dar nedeklaruota,ir be to ima uz visus metus
Tai kol neuzdeklaruosit tol nieko negausit, kai bus deklaruotos pajamos ir sodra matys, tada nueisit ir uzpildysit prasyma, tada ir ismokes.
atsuaf parašė:
Sveikos,
gal kas gali patarti kaip yra geriau: turiu dar 16 dienų sukauptų atostogų, darbe …
Trumpesnis nebus, imkit dabar atostogas, ir po ju iskart i NGA, buusit dekrete tuos pacius 126 dienas, veliau tiesiog iseisit i VPA.
Labas, gal gali kas patarti ar jau kuri turėjusi tokia situacija. Esu išėjusi VPA 2 metus, bet antrus metus noriu perleisti vyrui. T.y. vyras pasiimtu VPA, bet tuo pačiu eitų į darbą. Aš likčiau namuose su leliuku. Esmė tokia: ar užrašius antrus metus vyrui aš nelikčiau bedarbė, nes man ir stažas nustotų eiti?
AušraGoš parašė:
Labas, gal gali kas patarti ar jau kuri turėjusi tokia situacija. Esu išėjusi VPA 2 metus, bet antrus metus noriu perleisti vyrui. T.y. vyras pasiimtu VPA, bet tuo …
Jus vyrui savo vpa neatiduosit,jus atiduosit tik ismoka is sodros.Kadangi antrus metus galima ir dirbti ir gauti ismoka,tai jusu vyras vpa atostogu neina,jis pasiima tik ismoka,o jus ir toliau liekate vpa atostogose,ir jums eina stazas.
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai