Sveiki mamytes, ieskojau atsakymo susirasinejime bet taip ir neradau. Jei tarkim as pastociau budama 1 metais VPA, isejus dviem metais VPA. kaip tada su ismokomis ir dekretu? kai moketu ismokas antrais metais, jei taip moketu 40 %?
aciu.
saulyte03 parašė:
Sveiki mamytes, ieskojau atsakymo susirasinejime bet taip ir neradau. Jei tarkim as pastociau budama 1 metais VPA, isejus dviem metais VPA. kaip tada su ismokomis i…
Ne, moketu tik motinystes pasalpa uz antra vaika 100%, o kai iseitumete su antru vaiku i VPA, tai pirmam moketu 40%, o antram 60%.
sVEIKOS MERGINOS
Norėjau pasiklausti dabar esu VPA su pirmu vaiku iki 2016.01, laukiuosi antro ir si menesi mane mane isleis gyd. i antra dekreta, tai norejau tik paklausti,kadangi darbe daug atostogauja ir naujos buhalteres ar buhalterija pakartotinai kazka tures pateikti ar joms nieko nereiks daryt?
Mrs. Jones parašė:
Tai taip išeina finansiškai geriau gimdyti antrą vaiką trečiais vpa metais, kai jau pirmam viskas išmokėta
Arba antrus metus perrasyt vyrui, tada gaus vyras uz pirmaji 40%, o mama gaus nga 100% ir poto uz vpa.
Mrs. Jones parašė:
O antram vaikui skaičiuoja pagal uždarbį turėtą iki pirmojo vaiko gimimo? Na jei pagimdai per vpa
Taip, skaiciuoja is to DU kaip ir pirmam vaikui, tereikia varnele prasyme pastatyti, kad skaiciuotu pagal palankesni vidurki.
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai