Diskusija perkelta iš temos: ❤❤❤ Planuojame 2025 metų žirniukus ❤❤❤
NerBa parašė:
Atsipalaiduokim 🙃🙃🙃
🫣🤣🤣 jo ,čia gi męs piktos,gyvatės ir dar kokios🫣😃
Na taip ,ne iš mūsų pinigų tuos nt perka🤣🤣 jei joms taip geriau tegul👌
NerBa parašė:
Atsipalaiduokim 🙃🙃🙃
🫣🤣🤣 jo ,čia gi męs piktos,gyvatės ir dar kokios🫣😃
Na taip ,ne iš mūsų pinigų tuos nt perka🤣🤣 jei joms taip geriau tegul👌
Ievain parašė:
Sveikos merginos aš dar nežinau kur į kurią grupelę stoti todel lieku konsultuotis čia. Vakat buvau pas ginekologę, tai patvirtino, kad jau mato gemaliuką, bet atei…
Yra ir gegužinuku ir birželinuku grupė👌 čia planuojančios🙂
Svajotoja44 parašė:
Yra ir gegužinuku ir birželinuku grupė👌 čia planuojančios🙂
Vėliavėlė?🤣🤣 rimtai?🤣 tai ar grupės pavadinimas kartais ne ,,planuojame 2025 žirniukus''? Ar mane jau regėjimas apgauna?🤣🤣
Svajotoja44 parašė:
Vėliavėlė?🤣🤣 rimtai?🤣 tai ar grupės pavadinimas kartais ne ,,planuojame 2025 žirniukus''? Ar mane jau regėjimas apgauna?🤣🤣
tai va kad planuojancios,ir kurioms planas pavyko birzeliui pavyzdziui,pasiuliau istoti i grupe,uzmete juodai veliavom nuo galvos iki koju 😅😅😅
Nepamirškit planiukės, kad šitą temą seka ir troliai ir pasipūtusios tetos su keliom dešimtim anketų, nes administracija niekaip nesugeba pažaboti tų, kurie susikuria daugiau nei vieną anketą, gal net nesistengia pažaboti. Tai tos vėliavytės baika yra 😊 Čia nėra laisvo žodžio ir čia reikia meluoti, įdėjo baltą testą- gink D nesakyk, kad nieko nematai, sakyk vsio laukiesi, nes kitu atveju iškart vėliavėlės būna 😂😂👌 Nes nu kaip aš matau, o kitos ne, nesvarbu, kad kokia 5CD 😁😁👌
B3auty parašė:
Nepamirškit planiukės, kad šitą temą seka ir troliai ir pasipūtusios tetos su keliom dešimtim anketų, nes administracija niekaip nesugeba pažaboti tų, kurie susikur…
Va va labai taikliai
B3auty parašė:
Nepamirškit planiukės, kad šitą temą seka ir troliai ir pasipūtusios tetos su keliom dešimtim anketų, nes administracija niekaip nesugeba pažaboti tų, kurie susikur…
Ėėėėė. Čia mane užsipuolei? Aš nt darysiu snd su savo 7cd 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 nes vat suzinojau, kad visai nereikia "gaudyti" , nors +-, i vaisinga langa 😝😝😝😝😝
NerBa parašė:
Ėėėėė. Čia mane užsipuolei? Aš nt darysiu snd su savo 7cd 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 nes vat suzinojau, kad visai nereikia "gaudyti" , nors +-, i vaisinga langa 😝😝😝😝😝…
Nerba, Nerba🤣🤣🤣🤣
Svajotoja44 parašė:
Diskusija perkelta iš temos: [b] ❤❤❤ Planuojame…
Tai planuojat birzeli ir geguže tik ?😀 ar kazko nsupratau ? 😅 tai planuojancioms yra planiuku grupe 🤷♀️
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai