Galatėja parašė:
Apsviesiu jus siek tiek mm nestumo metu nebunanet fiziologiskai tai neimanoma:
Ir Tu atsipalaiduok 🌸🌸🌸
Nes, nuo tokios itampos,as su savo 5cd ryte nt ismirkysiu kolbutej.
Galatėja parašė:
Apsviesiu jus siek tiek mm nestumo metu nebunanet fiziologiskai tai neimanoma:
Ir Tu atsipalaiduok 🌸🌸🌸
Nes, nuo tokios itampos,as su savo 5cd ryte nt ismirkysiu kolbutej.
Svajotoja44 parašė:
Man idomu kiek metu šitai narei.... nes hm.... labai jau viskas padrika...nieko nesupratau praktiškai iš tokio papasakojimo🤷♀️🫣
Niekad nesekiau nei ov nei ziurejau kokiu isskyru ar kazko. 🫠 su mergaite pastojau paskutine mm diena,sakau taip nes man taip nustate gyd.😊 as juk ne gydytoja ir jus ne ji.😊 jetus kokios piktos. Ir rasot be streso ir nepastojat, o cia kazka parasai ir stresuojat kad skaityt negalit..😁 po ov mesdavom testus kiekviena diena ar ryte ar vakare ir laukdavo tu juostelių. Suprantu kam gaila tu pinigėlius tai gal ir pikta.. grupe liux.🫢
Pupele121 parašė:
Niekad nesakiau nei ov nei ziurejau kokiu isskyru ar kazko. 🫠 su mergaite pastojau paskutine mm diena,sakau taip nes man taip nustate gyd.😊 as juk ne gydytoja ir ju…
Kokio ilgio jusu ciklas?
Pupele121 parašė:
Niekad nesekiau nei ov nei ziurejau kokiu isskyru ar kazko. 🫠 su mergaite pastojau paskutine mm diena,sakau taip nes man taip nustate gyd.😊 as juk ne gydytoja ir ju…
Jus cia saipotes ir merginu, kad stresuoja ir nepastoja? Jus rimtai?
Martyna_ parašė:
Kokio ilgio jusu ciklas?
23-28d
Pupele121 parašė:
Niekad nesekiau nei ov nei ziurejau kokiu isskyru ar kazko. 🫠 su mergaite pastojau paskutine mm diena,sakau taip nes man taip nustate gyd.😊 as juk ne gydytoja ir ju…
Galit nebesiteisinti👌
Svajotoja44 parašė:
Męs dar neplanuojam bet va sėdžiu ir labai įdomu kaip kitoms seksis ypač kurios jau matytos šitoje grupėje💗
Pirmyn tik!😄 mes planuojam, bet esam realistai ir zinom, kad gali prireikti tikrai ne vieno ciklo gandrui uz kojos pagauti
Galatėja parašė:
Jus cia saipotes ir merginu, kad stresuoja ir nepastoja? Jus rimtai?![]()
Nesisaipau bet toks vaizdas. Biski reik but optimistem.😉 ir greičiau sulauksim juostelių
🤗
Pupele121 parašė:
Po ov mesdavom testus kiekviena diena ....wow.... next level .... tiesiog neturiu ką daugiau ir bepakomentuoti....
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai