Rafinuota_bohema parašė:
Laiko svaistymas ir tustybiu mugeas suprantu, kad iseidamas is namu turi but nusiprauses, nu bet dazytis tik tam, kad I parduotuve nueit ar siuksles isnest...
mano sese tai iki konteinerio 10 zingsniu maliavodavos
Rafinuota_bohema parašė:
Laiko svaistymas ir tustybiu mugeas suprantu, kad iseidamas is namu turi but nusiprauses, nu bet dazytis tik tam, kad I parduotuve nueit ar siuksles isnest...
Dievas parašė:
Vargas jumsuzjauciu
Bukim biedni bet teisingi..cia jau ne atsipalaidavimas, o tinginyste ir nevalizmas..nesuprantu kaip galima eiti miegoti i svaria lova su rubais(pizama) kuria vaikstoma po gatves ir parduotuves...fui
Dievas parašė:
![]()
As stiludiju laikais tokia butioke turejau... Gyvenom kartu 1,5metu nesu macius be spakliaus
zhymule parašė:
Bukim biedni bet teisingi..cia jau ne atsipalaidavimas, o tinginyste ir nevalizmas..nesuprantu kaip galima eiti miegoti i svaria lova su rubais(pizama) kuria vaikst…
Ji vienkartine buna jau
Rafinuota_bohema parašė:
As stiludiju laikais tokia butioke turejau... Gyvenom kartu 1,5metu nesu macius be spakliaus![]()
taspats su mano sese
Dievas parašė:
Ji vienkartine buna jau![]()
Na man tai apsurdas- I pirti dazydavosi, vaziuoja prie ezeriuko vel... Koks tikslas??? Nu man niekaip nesuvokama...
Dievas parašė:
Cia tos kur per filmus rodo, nu kur ligoninej duoda uzsieni?
zhymule parašė:
Bukim biedni bet teisingi..cia jau ne atsipalaidavimas, o tinginyste ir nevalizmas..nesuprantu kaip galima eiti miegoti i svaria lova su rubais(pizama) kuria vaikst…
Dievas parašė:
zhymule parašė:
Cia tos kur per filmus rodo, nu kur ligoninej duoda uzsieni?![]()
as tai skalbiu pavyzdziui
Rafinuota_bohema parašė:
Na man tai apsurdas- I pirti dazydavosi, vaziuoja prie ezeriuko vel... Koks tikslas??? Nu man niekaip nesuvokama...
Tai man irgi bet
dazos mergos be rysio.
zhymule parašė:
Cia tos kur per filmus rodo, nu kur ligoninej duoda uzsieni?![]()
Ivairiu personu pamatai
man asmeniskai tingejos kazkada persirengt reikejo greit
kelnes apsimoviau laisvesnes susikisau naktinius uzsimeciau Striuke ir su sliopkem nuejau bet jau nebiemiegojau... Su naktiniais...
nefaina.
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai