Rafinuota_bohema parašė:
Laiko svaistymas ir tustybiu mugeas suprantu, kad iseidamas is namu turi but nusiprauses, nu bet dazytis tik tam, kad I parduotuve nueit ar siuksles isnest...
mano sese tai iki konteinerio 10 zingsniu maliavodavos
Rafinuota_bohema parašė:
Laiko svaistymas ir tustybiu mugeas suprantu, kad iseidamas is namu turi but nusiprauses, nu bet dazytis tik tam, kad I parduotuve nueit ar siuksles isnest...
Dievas parašė:
Vargas jumsuzjauciu
Bukim biedni bet teisingi..cia jau ne atsipalaidavimas, o tinginyste ir nevalizmas..nesuprantu kaip galima eiti miegoti i svaria lova su rubais(pizama) kuria vaikstoma po gatves ir parduotuves...fui
Dievas parašė:
![]()
As stiludiju laikais tokia butioke turejau... Gyvenom kartu 1,5metu nesu macius be spakliaus
zhymule parašė:
Bukim biedni bet teisingi..cia jau ne atsipalaidavimas, o tinginyste ir nevalizmas..nesuprantu kaip galima eiti miegoti i svaria lova su rubais(pizama) kuria vaikst…
Ji vienkartine buna jau
Rafinuota_bohema parašė:
As stiludiju laikais tokia butioke turejau... Gyvenom kartu 1,5metu nesu macius be spakliaus![]()
taspats su mano sese
Dievas parašė:
Ji vienkartine buna jau![]()
Na man tai apsurdas- I pirti dazydavosi, vaziuoja prie ezeriuko vel... Koks tikslas??? Nu man niekaip nesuvokama...
Dievas parašė:
Cia tos kur per filmus rodo, nu kur ligoninej duoda uzsieni?
zhymule parašė:
Bukim biedni bet teisingi..cia jau ne atsipalaidavimas, o tinginyste ir nevalizmas..nesuprantu kaip galima eiti miegoti i svaria lova su rubais(pizama) kuria vaikst…
Dievas parašė:
zhymule parašė:
Cia tos kur per filmus rodo, nu kur ligoninej duoda uzsieni?![]()
as tai skalbiu pavyzdziui
Rafinuota_bohema parašė:
Na man tai apsurdas- I pirti dazydavosi, vaziuoja prie ezeriuko vel... Koks tikslas??? Nu man niekaip nesuvokama...
Tai man irgi bet
dazos mergos be rysio.
zhymule parašė:
Cia tos kur per filmus rodo, nu kur ligoninej duoda uzsieni?![]()
Ivairiu personu pamatai
man asmeniskai tingejos kazkada persirengt reikejo greit
kelnes apsimoviau laisvesnes susikisau naktinius uzsimeciau Striuke ir su sliopkem nuejau bet jau nebiemiegojau... Su naktiniais...
nefaina.
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai