PiktasKeksas parašė:
As turiu GD jau su antru nestumu, o gimdymas bus trecias. Tai tikiuosi gimdyti VGN kaip ir pries tai visi gimdymai. Bet aisku priklausys nuo GD. Praeita karta puiki…
Man irgi trečias
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįPiktasKeksas parašė:
As turiu GD jau su antru nestumu, o gimdymas bus trecias. Tai tikiuosi gimdyti VGN kaip ir pries tai visi gimdymai. Bet aisku priklausys nuo GD. Praeita karta puiki…
Man irgi trečias
Liepa17 parašė:
As pradejau matuotis vakar, tai vakarienei avokado tosta su stikline kefyro ir sian ryte 4,4. O po pusryciu, karstu sumustiniu su sumustiniu duona 4,6 po valandos. …
Aš viena karta pamatavau buvo 7
Tada pamatavau iš kitu pirštų kelis kartus ir rodė šiek tiek virš 6
Tai pasitikėjau antru matavimu 😀
Jolkk parašė:
Šiandien praėjus 2 val.po vakarienės rezultatas 6.6. Čia dar užskaityti kaip normą?
Dar norma, bet jau jau.. ateityje atkreipkit demesi, kad sio maisto atba mazesni kieki valgot, arba kazko nedadedat gamindama 🙈, iki 6.7 skaitos ok 🙂
Blemba taip džiaugiausi, kad bos gavus insuliną rytiniai geri, o dabar vėl ryte - vakar 5,3 , šnd 5,4. Bet neskaičiavau angliavandenių tiksliai nei kitko, nes buvo svečių. Kažin, didinti dozę jau vakare, ar šiandien skaičiuoti ir žiūrėti rytojaus ryto?
Po maisto visi geri - naminis burgeris buvo, vienas kitas sausainis desertui po maisto su kava, jogurtas su dribsniais ir uogom.
Gal čia kai viršyju bendrai 1800kcal tada ir naktinis pablogėja?
kristute1 parašė:
O visos taip kruopščiai skaičiuojat kalorijas, angliavandenius ir pan.?neturėčiau net kada... Ir šiaip, darbe pietūs visad iš kavinių, net nežinočiau ką ra…
Neskaičiuoju ir aš
kristute1 parašė:
O visos taip kruopščiai skaičiuojat kalorijas, angliavandenius ir pan.?neturėčiau net kada... Ir šiaip, darbe pietūs visad iš kavinių, net nežinočiau ką ra…
Neskaičiuoju. Tiesiog bandau, ar valgau mažesnius kiekius tarkim bulvių, duonos.
Amarila parašė:
Blemba taip džiaugiausi, kad bos gavus insuliną rytiniai geri, o dabar vėl ryte - vakar 5,3 , šnd 5,4. Bet neskaičiavau angliavandenių tiksliai nei kitko, nes buvo …
Aš nesikeldavau jei žinodavau, kad pati kazko ne to suvalgiau.
105 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai