kristute1 parašė:
Kas 3-4 d. stengiuos keist. Yra jų pirkt atskirai, visai nedaug kainuoja 🙂 to bazinio rinkinuko neilgam užtenka, paskui viską pirkt reikia![]()
Uzsisakiau internetu, vaistines apvaziavus niekas neturejo. Zodziu dabar jau kontroliuosiu
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįkristute1 parašė:
Kas 3-4 d. stengiuos keist. Yra jų pirkt atskirai, visai nedaug kainuoja 🙂 to bazinio rinkinuko neilgam užtenka, paskui viską pirkt reikia![]()
Uzsisakiau internetu, vaistines apvaziavus niekas neturejo. Zodziu dabar jau kontroliuosiu
Enigma1982 parašė:
Mityba buvo visad mano labai sveika, becukre, as net nevalgau gyvuniniu produktu,tai nezinau net ka koreguoti. O kaip gyveni labai sveikai,tai atrodo tas diabetas b…
Ne tik cukrus lemia, kad GD diagnozuojama. Man, pvz., diagnozavo dėl per aukštos rytinės glikemijos, o ji tokia buvo dėl to, kad vakarais
per mažai valgydavau, nes gi nesveika. Tai teko koreguoti ta prasme, kad atsirado naktipiečiai, atsirado dažni užkandžiavimai dieną, dingo balti miltai ir pan. Gyvūninės kilmės produktai bent man glikemijos nekelia, kelia viskas, kas iš miltų ir kas turi daugiau angliavandenių.
Egleee.. parašė:
Sveikos. O kokios normos turi būt matuojantis namuose? Įsigijau nesulaukus konsultacijos pas endokrinologą,bandysiu stebėti cukrų iki vizito.
Ryte neviršyti 5.2
Po valgio 2 valandos neviršyti 6.6
Po valgio 1 valanda neviršyti 7.7
Egleee.. parašė:
O matuojate pagal pirmą kraujo lašą ar nuvalot ir pagal antrą? Nes taip ir taip skirtingai rodo...
Visad pirmą kraujo lašą nuvalau. Bet pastebėsit, kad ir skirtingi pirštai kitaip rodo.
julyp parašė:
Visad pirmą kraujo lašą nuvalau. Bet pastebėsit, kad ir skirtingi pirštai kitaip rodo.
As is pirmo laso ziuriu, reikes pabandyti is antrojo. As po 18h niekad nevaliau ir nevakgau, siandien ryte 5.1
Sakiau Nauju proga pabandysiu valgyt viska iki 12,paziuresim kas bus ryte😀
julyp parašė:
Tai kaip tada pasikliaut🙈 nes kartais skirtumas ant vieneto. Kokios endokrinologų rekomendacijos?
Enigma1982 parašė:
As is pirmo laso ziuriu, reikes pabandyti is antrojo. As po 18h niekad nevaliau ir nevakgau, siandien ryte 5.1
Tai kad pas jus normose rytinis. Gal jums reikia tiesiog sekti glikemijas ir nieko nedaryti. Pas mane buvo 5.5 nevalgant vakarienės. Nevalgymas nuo 18 val daugumai netinka, nes su GD rekomenduojamas 8-11 val tarpas tarp paskutinio valgymo ir pusryčių. Tik ką valgyt vakarais dar reikia atsirinkt, nes kas tinka vienoms, visai netinka kitoms.
Egleee.. parašė:
Tai kaip tada pasikliaut🙈 nes kartais skirtumas ant vieneto. Kokios endokrinologų rekomendacijos?
Jei būna geras cukrus nepermatuoju iš naujo. Jei ne koks, pamatuoju iš naujo. Ir jei tas pats rašau pirminį variantą. Gliukomatis nėra tikslus, jis tiesiog maždaug nustato cukrų
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai