Orphean parašė:
Sveikos,
Chat GPT i tai parase, kad tyrimai normoje
Kokie hormonai tiriami siekiant diagnozuoti nevaisingumą, ką šių hormonų tyrimai atskleidžia ir kodėl yra svarbūs? Skaityti
visą straipsnįOrphean parašė:
Sveikos,
Chat GPT i tai parase, kad tyrimai normoje
Sveikos, gal čia bus nusimanančių ar patars, dariausi hormonų tyrimus, dėl nuo 20c.d prasidedančių tepliojimų, niekas neranda priežasčių kodėl, tad Endo rekomendavo juos atlikti, po atsakymų jai užkliuvo FSH, tad rekomendavo dar pasidayti antimiuliarinius hormonus, kad atmesti pks 🤔 hormonai dayti 4c.d prg da darytas 20c.d tai buvo 62,17 nmol/l tai ne čia problema.
Gal dar turite kokių įžvalgų ką dar galėčia įsitirti? Kur galėtų būti problema? Žpv neigiamas. na kažkokia nesąmonė, kad jokie medikai nepadeda
jau net tokią mintį turėjau, kreiptis į vaisingumo spec, nors vaikų neplanuojų
bet jie gal labiau dirba su hormonais tai labaiu gal nusimano
Pridedu tyrimų ats. 
rožine parašė:
Sveikos, gal čia bus nusimanančių ar patars, dariausi hormonų tyrimus, dėl nuo 20c.d prasidedančių tepliojimų, niekas neranda priežasčių kodėl, tad Endo rekomendavo…
Apie fsh ir lh galiu pasakyti, kad pas jus yra i aukstesne puse, galimai trukdytu pastoti (bet as ir su aukstesniu pastojau, tiesiog ilgai truko laukti). Fsh auksteja su amziumi arba kai buna kiausidziu rezervas mazesnis, todel ir siulo jums pasitikrinti amh. Prie policistiniu nemanau, kad fsh aukstesnis buna, bent jau negirdejau tokiu sasaju.
rožine parašė:
Sveikos, gal čia bus nusimanančių ar patars, dariausi hormonų tyrimus, dėl nuo 20c.d prasidedančių tepliojimų, niekas neranda priežasčių kodėl, tad Endo rekomendavo…
Galbut yra polipu arba miomu, del to teplioja.
Koks jusu amzius? Ar reguliarios mm? Nevartojate hormonines kontracepcijos?
Jeigu amzius 38-40+, galimai prasidejo perimenopauze ir del hormonu pokyciu tepliojimai.
rožine parašė:
Kokie rodikliai P ir E 7d po ovuliacijos? Koks amzius?
Meshka parašė:
Galbut yra polipu arba miomu, del to teplioja.
Koks jusu amzius? Ar reguliarios mm? Nevartojate hormonines kontracepcijos?
Man 35m, tie tepliojimai trunka jau kokie 6m, nevartoju jokių hormonų kaip kt ir pan. Echo tyrimai taip pat geri, dėl to ginė (ne viena beja) sako gal tiesiog fiziologija neranda už ko užsukabinti, siūlo spiralę, o aš nenoriu jokių hormonų kai nėra aiški priežastis 😤
Tai va endo man paminėjo arba pks gali būti arba perenopauzė 🤔
Tik galvoju ar tikrai verta darytis paskirtus hormonus nes jie kaip suprantu skirti pažiūrėti kiaušidžių rezervą, bet jei aš nebeplanuojų nėštumų tai ar verta? Nes ir ne pigus tyrimas 😬
Aj dar ginė išrašė 6men pagerti Agnukaston augalinį prepaparą sako gaal padėtų.
Bet va tokia keista situacija, kai niekas neranda dėl ko 😤
panele. parašė:
Kokie rodikliai P ir E 7d po ovuliacijos? Koks amzius?
Hm kas per tyrimai? 🤔 ko gero nedaryti, dariau tik šiuos kas ikeltoje foto ir papildomai prg
rožine parašė:
Hm kas per tyrimai? 🤔 ko gero nedaryti, dariau tik šiuos kas ikeltoje foto ir papildomai prg
Agnukaston perimenopauzeje nepadeda, padeda tik sureguliuoti mesesines jaunesniam amziuje. Pasidarykit estrogena E2 ir progesterono tyrima 7d po ovuliacijos, E/P santikis labai svarbu, jei jis zemas tada reikia vartoti progesterona perimenopauzeja. Jeigu jau daret progesterono tai kad pigiau butu pasidarykit tik estrogena 7d diena po ovulacijos, tada galima apskaiciuoti santiki.
panele. parašė:
Agnukaston perimenopauzeje nepadeda, padeda tik sureguliuoti mesesines jaunesniam amziuje. Pasidarykit estrogena E2 ir progesterono tyrima 7d po ovuliacijos, E/P sa…
Prg esu vartojusi, duphastona, buvo jis paskirtas be kraujo tyrimų, bet jokios naudos nedavė 6mėn pavartojus. 🤔
Ar galėjo jis but paskirtas netinkamom dozėm? Šiaip su prg niekada bėdų neturėjau.
Hm bet keista, kad neskyrė estrogeno tyriml
rožine parašė:
Man 35m, tie tepliojimai trunka jau kokie 6m, nevartoju jokių hormonų kaip kt ir pan. Echo tyrimai taip pat geri, dėl to ginė (ne viena beja) sako gal tiesiog fizio…
Galbut butu verta pasidaryti histeroskopija? Pasiziurejimui ar nera polipu, miomu ar ko nors kito itartino gimdoje.
Kada paskutini karta darytas citologinis gimdos kaklelio tyrimas? Ar darete kada nors ZPV tyrima?
Taip pat gal verta butu pasidaryti lyt.plintanciu ligu tyrima, jeigu jokiu kitu priezasciu neras.
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai