SimonaDu parašė:
na as tikrai nepykstu ant tokiu mamu, pati dirbu aukletoja,bei aukle, tai labai myliu vaikus![]()
ir tikrai zinau, kad visokiu vaiku yra. Kad visada jam nebusi ger…
Na taip, suprantu
Tai greitu metu aplankys, tik nenuleiskit rankų
Kada daryti nėštumo testą, kad rezultatas būtų patikimas? Jei mėnesinės vėluoja dėl nėštumo, testas greičiausiai bus teigiamas. Skaityti
visą straipsnįSimonaDu parašė:
na as tikrai nepykstu ant tokiu mamu, pati dirbu aukletoja,bei aukle, tai labai myliu vaikus![]()
ir tikrai zinau, kad visokiu vaiku yra. Kad visada jam nebusi ger…
Na taip, suprantu
Tai greitu metu aplankys, tik nenuleiskit rankų
UršuBuršu parašė:
Na taip, suprantuTai greitu metu aplankys, tik nenuleiskit rankų
![]()

na cia nuotraukele su siandieniniu, jis siryskejo iskarta na per foto nesimato, bet realiai matosi , ir ryskeja po biske vis labiau, ti tas mane suglumino labai
aciu
SimonaDu parašė:
na cia nuotraukele su siandieniniu, jis siryskejo iskarta na per foto nesimato, bet realiai matosi , ir ryskeja po biske vis labiau, ti tas mane suglumino labaia…
Ojo, kiek testukų... Aš realiai nieko nematau, tik ant antro nuo apačios vaiduokliuką... Kraujas geriausiai rodo, bet, kad ir jis kaip suprantu sako, kad neigiamas. Manau, kad reikėtų geriau be nervų dar po 1-2 sav. kraują pasidaryti.
UršuBuršu parašė:
Ojo, kiek testukų... Aš realiai nieko nematau, tik ant antro nuo apačios vaiduokliuką... Kraujas geriausiai rodo, bet, kad ir jis kaip suprantu sako, kad neigiamas.…
na as ir mastau palauksiu, nesinervuoti dar pakolkas apsvietimas prastas siaip reliai, tai rodo ir vyras mate ir artimiausia drauge, cia normas radau Dideliausi sveikinimai!Pagal normas-tai turejai pastot pries kokias 3sav.
1 sav 0-50 (Normos nuo pastojimo dienos)
2 sav 20-500
3 sav 500-5000
4 sav 3000-19000
8 sav 14000-169000
12 sav 16000-160000
14 sav 38106
tai mano tie 0.897 neieina tikriausiai, na nepaklausiau tiktais kdl buvo tike mazai 0.102 o dbr tiek daugiau
na bandau paguosti save, kad kai ateis laikas ateis vaikas:)oi cia nevisi testukai ismesti padarius kokius esu 7, iri visi skiritngi ir visi rodo vaiduokliukus, tiesiog ismeciau, sakau tas ir sumaise mane, na bet ateis tikiuos laime ir pas mane
SimonaDu parašė:
na as ir mastau palauksiu, nesinervuoti dar pakolkas apsvietimas prastas siaip reliai, tai rodo ir vyras mate ir artimiausia drauge, cia normas radau Dideliausi sve…
Aš niekad to kraujo tyrimo nedariau, nežinau net kaip ten suprasti tuos skaičiukus, bet tikrai, palaukit dar truputį ir pasikartokite
UršuBuršu parašė:
Aš niekad to kraujo tyrimo nedariau, nežinau net kaip ten suprasti tuos skaičiukus, bet tikrai, palaukit dar truputį ir pasikartokite![]()
na jo palauksiu, istikro as cia su tuo nestumu susirgti baigiu depresija, reikia taip paranojiskai nebenoreti, pries pora menesiu mane , net uzblokave buvo, galvojo, kad kokia apsimetele esu..nes ir dariausi pora krauja tyrimu, nes tuomet mm velavo, bet jie buvo tikrai begalo zemi abu 0.102 cia man paranoja, sy menesi, kazkaip jau ramiau gal baigiu subresti su ta mintim, kad ateis, kai reiks, o jau pati kai mazvaike perku ir perku tuos testus , vaistinei jauciu galvoja, kad man su galva negerai
SimonaDu parašė:
na as ir mastau palauksiu, nesinervuoti dar pakolkas apsvietimas prastas siaip reliai, tai rodo ir vyras mate ir artimiausia drauge, cia normas radau Dideliausi sve…
tikrai nesilaukiate! gal pasakysiu per grubiai, bet atrodote paranojiska... matote, kad viskas paneigia nestuma, bet vistiek itikinejate save priesingai! nt suvaiduokliauti gali ir del kokiu ginekologiniu problemu. ar tyretes?
emma parašė:
tikrai nesilaukiate! gal pasakysiu per grubiai, bet atrodote paranojiska... matote, kad viskas paneigia nestuma, bet vistiek itikinejate save priesingai! nt suvaidu…
nesenai tyriausi, del darbo , kaip sakiau esu visikai sveika
nera nei uzdegimu, nei ginikologiniu problemu, na ir nesakau, kad nescia , sakau, kad nusivyliau, tiesiog keista , kad daugiau, negu 0,5 yra bet maziau negu 1
o, kad paranoja patikeki, tikrai taip
SimonaDu parašė:
nesenai tyriausi, del darbo , kaip sakiau esu visikai sveikanera nei uzdegimu, nei ginikologiniu problemu, na ir nesakau, kad nescia , sakau, kad nusivyliau, tie…
mano lapelyje, aiskiai parasyta, kad nuo 1! jum nera ne 1! o kadangi sakote, kad jauciate simptomus, tai turetu buti visas 1000! mastykite logiskai...
emma parašė:
mano lapelyje, aiskiai parasyta, kad nuo 1! jum nera ne 1! o kadangi sakote, kad jauciate simptomus, tai turetu buti visas 1000! mastykite logiskai...
tai as ir mastau ir nesakau nieko tiesiog kiekvienos moters organizmas yra skiritngas, o simptomu as nesakiau, kad jauciu, as sakiau, kad padidejus mano krutine, ir , kad mann labai tempia pilva, ypac vakarais , bei paketejusi pilvo apacia, nemavadinciau as cia simtomais
as sakiau tai, kad yra mano organzime
o nestumai kiek zinau tie simpotmai netinka:)) tiesiog as paklausiau mamu ar kuri yra su panasia situacija susidurusi
Kai kada nors trokso trecio vaikelio, tuomet suprasi, ka isgyvenu per tuos du metus
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai