vaidajk parašė:
Antraip turi būti![]()
![]()
bet as jam sakiau, kad misinys pas mus, tai jis tik nuo 6men.
vaidajk parašė:
Antraip turi būti![]()
![]()
bet as jam sakiau, kad misinys pas mus, tai jis tik nuo 6men.
Nesupykit uz komentara, bet vaikai nori ir kolos, ir keptu bulvyciu su daug padazo is greito maisto uzkandiniu, bet ar tai jam tikrai i nauda?
aisku cia pavyzdys apie ugtelejusius vaikucius, bet, manau iki metuku laiko mama tikrai turetu pasikonsultuoti ir su gydytoju, ir siaip pasiskaitineti kas yra gerai, kas nelabai, o ne tik nuojauta vadovautis
Cia tik mano nuomone, nieko asmenisko
sveikos,
ziuri idomiai jus cia sneket pradejot
as va nuo 4men ir savaites primaitint pradejau darzovytem, o nuo 3,5 men misinukas viena karta dienoje, nes niekaip svoris normaliai neaugo tik vos vos. Bet beda yra ne tame, ji buna man bado streikus paskelbia nebevalgo beveik mp, misinio ir kosyciu ier taip apie savaite tada vel valgo...todel pas mus net priamitinas nelabai gelbsti
Labutis
Mano dukryte jau pilnai pasiruosus maisteliui,visi pozymiai jau atitinka,ir dantukus nuo 2mem 2sav turi,ir maistu domisi kai valgom,jau ir svoris dvigubai padidejes,o svarbiausia,kad pati noriai valgo,tiesa dar tik pratinames,po nedaug valgom,bet misinuko tik po 120 ml 6 kartus tesuvago.Ji pas mane stipri gime,4.040 kg,o cia ,Anglijoj,net neverta konsultuotis su health vizitore,nes jos pacios ne ka ismano,o pas normalius gyd,pediatrus ,sunku siuntima is gp gaut.Na gal ne visur taip,bet kur as gyvenu taip yra.Mes net namie sveriames.Na nebent eitum pas mokama pediatre,tik cia jau krastutiniu atveju.
Gibi parašė:
Nesupykit uz komentara, bet vaikai nori ir kolos, ir keptu bulvyciu su daug padazo is greito maisto uzkandiniu, bet ar tai jam tikrai i nauda?aisku cia pavyzdys apie ugtelejusius vaikucius, bet, manau iki metuku laiko mama tikrai turetu pasikonsultuoti ir su gydytoju, ir siaip pasiskaitineti kas yra gerai, kas nelabai, o ne tik nuojauta vadovautis
![]()
Cia tik mano nuomone, nieko asmenisko![]()
Beje angles siuo geriu ir temaitina savo vaikus
na gal ne taip supratot mane
tik mamos mato savo vaikus augancius ir gali suprast kada primaitinti. Juk vienam vaikui maistas idomus jau 4 men o kitam gali but idomus tik 6 men. Kiekvienas vaikas skirtingas manau kad kardinalios datos nustatyt negalima. Nes zinau tokiu atveju kad vaikas 8 men zenge zingsnius..
bet as manau kad 4 men jai ir duosim sauksteli kita trintu darzoviu blogai nebus, juk cia tikrai ne nuodas
varvara parašė:
Kazka ne taip darete,nes tokio amziaus kudikiai tikrai patys neatsisako kruties...
Nu matyt ,kad kazka ne taip dariau
gal ir buteliuko su pieneliu iduot nemokejau
As tik noriu jums vel pasikartoti ,kad visokiu situaciju buna . Gerai jai lialiukas geria mamytes pienuka ir puikiai auga , o juk yra daug kitokiu situaciju. Mes prisilaikom gyditojos rekomendaciju ir nurodimu ,ir jai gyditoja dabar kai mums 3men. 2sav. del zemo hemo rekomenduoja lelitei paragauti grikiu kosites kuri turi siek tiek naturalios gelezies ar obuoliuko kodel as tureciau ja abejoti ir remtis tik PSO standartais . Mano poziuris i maitinima pasikeite pries kelis metelius . dabar kartais pagalvoju kokia tada naivi buvau kai vaikui pienuka sauksteliu girdziau ir laukiau to isganingo 4men. Kogiaro sia gaida ir baiksiu sia diskusija. Aukit sveikuciai ir grazuciai
murmur parašė:
LabutisMano dukryte jau pilnai pasiruosus maisteliui,visi pozymiai jau atitinka,ir dantukus nuo 2mem 2sav turi,ir maistu domisi kai valgom,jau ir svoris dvigubai padidejes,o svarbiausia,kad pati noriai valgo,tiesa dar tik pratinames,po nedaug valgom,bet misinuko tik po 120 ml 6 kartus tesuvago.Ji pas mane stipri gime,4.040 kg,o cia ,Anglijoj,net neverta konsultuotis su health vizitore,nes jos pacios ne ka ismano,o pas normalius gyd,pediatrus ,sunku siuntima is gp gaut.Na gal ne visur taip,bet kur as gyvenu taip yra.Mes net namie sveriames.Na nebent eitum pas mokama pediatre,tik cia jau krastutiniu atveju.
o jau sėdi savarankiškai? moka atpiltą gurkšnelį pieno nuryt?
murmur parašė:
Beje angles siuo geriu ir temaitina savo vaikus
Maciau sita reikala, todel ir prisiminiau toki pavyzdi
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai