2023.07.24 15:53 (prieš 2 m.)
Aija parašė:
Jūs sau sauskelnes, ne įklotus naudojot? Aš pamenu berods su pirmąja naudojau tas kelnaites po gimdymo ir įklotus spec., tai dabar irgi žiūriu to paties, tik viska …
Gimdykloj tai buvo taip, kad, kol bego vandenys ir laukem kol uzsikurs pilnai veikla (man gimdyma suzadino ligonineje, nuo pacios pradzios), nelabai galejau judet, tik i wc ir atgal, nes turejo nuolat matuoti vaikiuko tonus - tuo metu isvis buvau be nieko, akusere kazkaip lyg panasiai nurode ir man karts nuo karto ten viska tvarke, kad nebutu balos 😅 bet, jau kai pagimdziau, gydytoja susiuvo kirpimo vieta ir pati uzdejo man tas Tena sauskelnes kelnaites, kurias buvau isidejusni savo kuprinele. Su jom man buvo max patogumas. Kol buvau ligonineje po gimdymo, 8nias dienas, nuolat su jom ir buvau (labai patogu, nes nu niekas niekur neprabegs ant kelnaiciu ir nereikes ju tenais plaut palatoj 😂). Pabandziau ir tiesiog iklotus po gimdymo, bet, bent man, buvo labai nepatogu (gal del kirpimo ir siuvimo, nezinau, tiek sedint, tiek gulint, reikejo ieskoti patogios pozicijos). Tai man tikrai, tas 8nias dienas, reikejo nemazai tu Tena kelnaiciu, bet, bent man, jos pilnai pasiteisino, nesigailiu nei vieno isleisto cento ☺️😁