N0name parašė:
Nespėjo, buvo paskirta 39+2 atvykti, nes gd su insulinu, bet lygiai 39 sav prasidėjo veikla natūraliai![]()
O kokį svorį vaiko prognozavo, koks gimė?
Eivenių g. 2, KaunasN0name parašė:
Nespėjo, buvo paskirta 39+2 atvykti, nes gd su insulinu, bet lygiai 39 sav prasidėjo veikla natūraliai![]()
O kokį svorį vaiko prognozavo, koks gimė?
Danieled parašė:
O kokį svorį vaiko prognozavo, koks gimė?![]()
Prognozavo, kad bus apie 3.9, gimė 3.545 🙂
Danieled parašė:
Kiek savaičių buvo kai pagimdėte?
37 sav
Skaiste1234 parašė:
Sveikos.O gal žinot,jei jau yra paskirtas laikas klinikose stacionarizavimui(bus 38 savaitės, dėl daugiau vandenų ir didesnio vaiko,GD) nuvažiavus jau tikrai guldys…
Gali paleist, gali savaitę laikyt pasiguldę
Skaiste1234 parašė:
Sveikos.O gal žinot,jei jau yra paskirtas laikas klinikose stacionarizavimui(bus 38 savaitės, dėl daugiau vandenų ir didesnio vaiko,GD) nuvažiavus jau tikrai guldys…
Mane iskart gulde, nors skatino tik po 5d
Skaiste1234 parašė:
Sveiki ar labai didelis vaikiukas ir kiek vandenų? Aš ketvirtadienį irgi vyksiu tai pasakys kokia situacija, gali būti kaip Jums kad paskirs kada atvykti skatinimui.
Danieled parašė:
Sveiki ar labai didelis vaikiukas ir kiek vandenų? Aš ketvirtadienį irgi vyksiu tai pasakys kokia situacija, gali būti kaip Jums kad paskirs kada atvykti skatinimui…
Skaiste1234 parašė:
Rašot kad ne tik dėl vandenų kiekio, bet kad dėl didesnio vaiko guldys, pažiūrėjau Jūsų išrašą, kad mano išraše dydis pagal savaites daug didesnis nei nėštumas, matavo klinikuose, visiškai nieko nesakė... pati esu žema ir smulki, gimiau 2900g
kai matavo buvo reali nėštumo savaitė: 34 sav. +6
Svoris 2815g nėštumo trukmė 36+0/66 procentilis
Galvos apimtis 37+2
Pilvas 36+3
Šlaunikaulis 34+3
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai