tuwuha parašė:
Kaip po LP mm ateina ar laiku? Jau 2d veluoja, lb jau ju laukiu si karta greiciau
Man atėjo laiku
bet ov pasiklydo
tuwuha parašė:
Kaip po LP mm ateina ar laiku? Jau 2d veluoja, lb jau ju laukiu si karta greiciau
Man atėjo laiku
bet ov pasiklydo
GyvenantiPuikiai parašė:
Man atėjo laikubet ov pasiklydo
![]()
Man ov pagal pojucius laiku buvo, nesekiau normaliai si cikla. Bet kaip tycia, kai lauki greiciau tai veluoja
Chemike93 parašė:
Man taip pat buvo pirma narkoze, pirma operacija. Pagulde ant operacinio stalo, asaros kaip pupos pradejo riedet, galvojau kodel man taip, kodel reikia tiek kentet,…
Man LP dare tam kad cista pasalintu. O pritisa tam , kad kunas atsipalaidaves ir lad nepradetum judeti miegodama.bet to operavo mane VGN tai pooperacineje palatoje kol budinausi salia buvo mama...
-burbė- parašė:
Panos, dabar paziurejau internete raso kad tie miltukai receptiniaiparduos man kazi be recepto
![]()
O kodėl daktarė nedavė
Ar tu savo noru nusprendei juos gerti?
GyvenantiPuikiai parašė:
O kodėl daktarė nedavėAr tu savo noru nusprendei juos gerti?
Man gydytojas ant lapuko parase pavadinima ir kaip gert. ir viskass
kazkaip net nepagalvojau kad gali but receptiniai
-burbė- parašė:
Man gydytojas ant lapuko parase pavadinima ir kaip gert. ir viskasskazkaip net nepagalvojau kad gali but receptiniai
![]()
Bet kaip jie taip daro.. man irgi ant lapuko užrašė progesteroną.. patys jau nebežino, kas receptiniai
GyvenantiPuikiai parašė:
Bet kaip jie taip daro.. man irgi ant lapuko užrašė progesteroną.. patys jau nebežino, kas receptiniai![]()
Bus grazu jei neparduos. persikau kaip reikiant dabar
dar buvo mintis pries einant pas seimos bandyt nusipirkt bet vaistine dar nedirbo
-burbė- parašė:
Bus grazu jei neparduos. persikau kaip reikiant dabardar buvo mintis pries einant pas seimos bandyt nusipirkt bet vaistine dar nedirbo
![]()
Ai tau jau pirmadienį juk... eina sau. Gal parsuos. Parodyk lapelį ir pasakyk, kad pirmadienį jau operacija tau
GyvenantiPuikiai parašė:
Ai tau jau pirmadienį juk... eina sau. Gal parsuos. Parodyk lapelį ir pasakyk, kad pirmadienį jau operacija tau
Tai taip ir bus.
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai