Murrrmiau parašė:
Aš kai ėjau nemokamai ~32 savaičių tai visiškai atmestinai tikrino, tai ėjau mokamai jau kitur. Kadangi mokamai eisite tai manau visai kitaip ir žiūrės![]()
Naaa tikiuos 😳
Miško g. 27, KaunasMurrrmiau parašė:
Aš kai ėjau nemokamai ~32 savaičių tai visiškai atmestinai tikrino, tai ėjau mokamai jau kitur. Kadangi mokamai eisite tai manau visai kitaip ir žiūrės![]()
Naaa tikiuos 😳
Aguonadanti parašė:
Naaa tikiuos 😳
O pas kurią gydytoja? Dar ir nuo gydytojos priklauso
voverytė25 parašė:
O pas kurią gydytoja? Dar ir nuo gydytojos priklauso![]()
Šito nežinau,registravausi telefonu, tai nepasakė.
Aguonadanti parašė:
Naaa tikiuos 😳
Ne viskas gydytojo rankose, būna iki paskutinės dienos vaikas rankom klyną užsidengęs ir ką tu jam 😂 tai dažniausiai ne nuo kompetencijos priklauso, arba tinkamoje pozoje arba ne. Na nebent gydytojas nepatingi palaukti kol pajudės. Kas liečia gydytojus jei dar turite galimybę eiti kitur, tai labai rekomenduoju Sutkų iš Mažylio, seselė man minėjo, kad jis lyties nustatymo guru. 🤭 Man abu kartus pasakė be dvejonių taip pat. O iš krikščioniškų nerekomenduočiau Kraujalio, pasirodė labai abejingas bet buvau pas jį tik nėštumui nustatyti. O šiaip tai yra kažkoks tyrimas man regis kai iš kraujo nustato 99% kokia yra lytis.
RobertaSs parašė:
Ne viskas gydytojo rankose, būna iki paskutinės dienos vaikas rankom klyną užsidengęs ir ką tu jam 😂 tai dažniausiai ne nuo kompetencijos priklauso, arba tinkamoje …
O gal žinote kiek kainuoja ultragarso tyrimas Mažylio gimdymo namuose? Ar didelės eilės?
Pabandysiu rytoj pasiskambinti
Aguonadanti parašė:
Šito nežinau,registravausi telefonu, tai nepasakė.
Jei echoskopuos Rinkūnas arba Kiškienė viskas ok, jie tikrai atidžiai žiūri. Man čia gal nepasisekė su viena daktare kai vizito metu nieko nekomentavo, paklausus kažką sumurmėdavo, ištisai lakstydavo į kitą kabinetą, po to prasidėjo telefono skambučiai su drauge kaip jinai prie jūros važiuos ir galiausiai pamiršo pažiūrėt vaiko širdutę, kas buvo sakyta vizito pradžioje 😂 Gerai kad dar lankausi ir kitojr klinikoje, sumoki pinigus, bet net nėra ką lyginti
Aguonadanti parašė:
O gal žinote kiek kainuoja ultragarso tyrimas Mažylio gimdymo namuose? Ar didelės eilės?Pabandysiu rytoj pasiskambinti
Kainuoja apie 30€ būdavo, na bet aš jau duagiau kaip metai esu pagimdžiusi, gali būti ir pakilę, kai atėjau antro nėštumo priežiūrai kaina buvo gerokai paaugusi. Eilės manau nemažos... Ypač pas Sutkų, Kapustienę, Biržietį. Bet jie labai rimti gydytojai. Gal pavyks pas kažkurį.
Per du nėštumus Mažylyje daugiau mažiau teko susidurti beveik su visais ginekologais, negalėčiau nei vieno blogo žodžio nei apie vieną pasakyti kas liečia profesionalumą, visi klausimai buvo atsakyti, jokių nemalonių veidų ar išsireiškimų. Krikščioniškuose tik gimdžiau, tai mažiau to kontakto buvo bet Kiškienė priėmė gimdymą, pasirodė labai faina bet aš labai greitai pagimdžiau.
Šiaip apie Kiškienę daug gerų žodžių teko girdėti.
RobertaSs parašė:
Kainuoja apie 30€ būdavo, na bet aš jau duagiau kaip metai esu pagimdžiusi, gali būti ir pakilę, kai atėjau antro nėštumo priežiūrai kaina buvo gerokai paaugusi. Ei…
O jei galiu paklausyi, kodėl nusprendet gimdyti krikscioniskuose,o ne mazyli?
Aguonadanti parašė:
O jei galiu paklausyi, kodėl nusprendet gimdyti krikscioniskuose,o ne mazyli?![]()
Dėl tokių techninių kliūčių kaip parkingas ir renovuotos palatos, tualetai palatose ir skanus maistas 😂 prie Mažylio parkingas yra mokamas, Krikščioniškieji turi savo stovėjimo aikštelę. Pirmąją gimdžiau Mažylyje, patirtis puiki bet palatos... siaubelis... Teko pagulėti ir pataloginiame ten dar baisesnė situacija buvo, bet aš jau seniai gimdžiau, mačiau vis vykdavo remontai Mažylyje. Taip pat Mažylyje tik kekios palatos yra su privačiu wc, ne faktas, kad gausi o Krikščioniškuose tiesiog visos palatos su wc ir dušu.
Maistas nepalyginamai geresnis Krikščioniškuose. Personalas na labiau patiko krikščioniškuose bet čia toks negali pasakyt kaip fakto, kad ten geriau, tiesiog papuoliau ant nuostabios pamainos. Jei gimdyčiau trečią kart - tik krikščioniškieji Bet negimdysiu jau 😂
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai