Diskusija perkelta iš kitos temos
Man nekompensavo mokejau 67e
Diskusija perkelta iš kitos temos
Ana89 parašė:
Sveikos,mano kraujo grupe minusine o vyro pliusine,akušere sakė kad reikes suleisti vaistus,tik norejau paklausti anti D imunoglobinas kompensuojamas valstybės ar n…
Vakar pirkau su receptu, tai sumokejau iki 4€
Sveikos , yra tokiu mamyčiu,kurios turi rezus-, yra gimdziusios ne viena karta, pagimdžiusios vaikučius su + ,o tarp šiu gimdymu turėjo persileidimu ,nėštumo nutraukimu . Planuose trečias vaikutis , po antrojo turėjau nėštumo nutraukima . Tiek po gimdymu , tiek po nestumo nutraukimo buvo suleisti imunoglobulinai . Ar yra ko nerimaut ? Ačiū pasisakiusioms.
Liepukas1 parašė:
Sveikos , yra tokiu mamyčiu,kurios turi rezus-, yra gimdziusios ne viena karta, pagimdžiusios vaikučius su + ,o tarp šiu gimdymu turėjo persileidimu ,nėštumo nutrau…
Nėra
Liepukas1 parašė:
Sveikos , yra tokiu mamyčiu,kurios turi rezus-, yra gimdziusios ne viena karta, pagimdžiusios vaikučius su + ,o tarp šiu gimdymu turėjo persileidimu ,nėštumo nutrau…
Mano situacija panasi. Du vaikai pliusiniai, tarp ju turejau persileidima po kurio gavau imunoglobulino injekcija ir per visus kitus nestumus. Tik pirmo vaiko 28sav. injekcijos negavau. Bet viskas ok, dare tyrimus ir sake antikuniu nera manyje
Sveikos , norėjau paklausti gal kas turėjo tokią situaciją , neštumas ne pirmas , mano kraujo grupė Rh+ , vyro Rh- , prieš dvi savaites aptiko antikūnų Anti D titras : 1:32 , šiandien pakartojau tyrimą toj pačioj labėi ir padidėjo iki 1:64 , gydytojai nusiunčiau tyrimo rezultatus , bet kolkas nepaskambino
Liepukas1 parašė:
Pirmaji gimdyma turėjau sekminga, antras niestumas buvo persileidimas, trečiasis bel sekmingas. Nebuvo jokių problemų, tikrai nera ko nerimauti
Žinokite, kad tikrai gali viskas būti sėkmingai dėl mamos minusinio kraujo. Man pirmas buvo nesivystantis, gavau imunoglobuliną po šio nėštumo abrazijos, tada du sėkmingi nėštumai, antikūnai nesigamino. Su nerimu laukdavau tyrimo rezultatų, bet viskas būdavo gerai. Imunoglobuliną leisdavo 27-28 sav. Tikėkite tuo. ♥️
Beje, kūdikių kraujo grupė pliusinė, tad tos rizikos kaip ir buvo sočiai, kad ims gamintis antikūnai.
marakuja parašė:
Žinokite, kad tikrai gali viskas būti sėkmingai dėl mamos minusinio kraujo. Man pirmas buvo nesivystantis, gavau imunoglobuliną po šio nėštumo abrazijos, tada du sė…
O man po kiekvieno nesekmingo nestumo leido imunoglobulina, ir per pavykusi nestuma apie 30 savaite pradejo gamintis antikunai. Tad cia niekada nezinosi, kaip bus 🙄