Telegraph parašė:
O vaikas dar net negime. Poto bus dar linksmiau su anytos patarimaiskantrybes Jums tikrai :)))
Aciu diev, siauliai toli... bet jo kantrybes reiks! Bet nieko, dabar pastoviu, toliau dar labiau pastovesiu uz save
Vidutiniškai 2–3 iš 100 nėštumų nustatomi skydliaukės sutrikimai. Problemų kyla tuomet, kai skydliaukė gamina per daug arba per mažai hormonų. Skaityti
visą straipsnįTelegraph parašė:
O vaikas dar net negime. Poto bus dar linksmiau su anytos patarimaiskantrybes Jums tikrai :)))
Aciu diev, siauliai toli... bet jo kantrybes reiks! Bet nieko, dabar pastoviu, toliau dar labiau pastovesiu uz save
intrigaa parašė:
Tai as vyrui ir pasakiau kad ji bent atidziai paziurejo tyrumus eidama i konsultacija su savo pazistamom kolegem... tai as viska issiaiskinau ir jam paaiskinau. Tik…
Idomiai ir vyras issireiske "mama sesele tai viska zino". Bet deja ji ne endokrinologe ir uz ja geriau tikrai nezino
Tikrai,kantrybes jums,ir gerai,kad ji toli nuo jusu gyvena ;)
Megann parašė:
Aš kažkur kas mėnesį darydavausi. Paskutinį kartą birželio vidury. Tai dar sakė pasidaryti kartą iki gimdymo, nors pati gydytoja atostogauja.
Na aš irgi ruošiuosi pasidaryti mėnesio galo dar dėl savo ramybės TTH😊
Žieminė_fėja parašė:
O kada buvo paskutinis vizitas pas endo ir paskutinį tyrimą darėtės?nes aš pati tai kas du mėnesius dariausiai iki nėštumo
![]()
Na paskutinį kartą tyriausi birželio mėn.pas endo nebuvau mes visada per tel.pasikalbam apie tyrimus jei blogsi ji doze pokoreguoja ir pasako kada kita kart atlikt tyrimus.tai va aš dariausi jos liepimu kas 4-5 savaite o dabar pasakė tik po gimdymo kai praeis 2 pakartot tyrimus ir pas ją ateiti😊tai dabar man 2 men netikrinsiu TTH na tai galvoju pati pasidarysiu 😉
Vajana parašė:
Sveikos šiandien išvydau || prieš mėnesį darytas tth buvo 2,53 O šiandien 3,61. Gerdavau po 50mg kaip galvojat iki kiek reiktų didinti, iki 75 ar 100? Kada pakliūsi…
Aš iki pastojimo geriau 50. Pastojus buvo 3, kazkiek. Tada pasikeliau iki 75 mg. Ir jau po poros savaičių buvo1,5. Ir taip laikosi iki dabar . Taigi manau gerkite pradžioje 75mg ir stebekit
Zivilliuke parašė:
Aš iki pastojimo geriau 50. Pastojus buvo 3, kazkiek. Tada pasikeliau iki 75 mg. Ir jau po poros savaičių buvo1,5. Ir taip laikosi iki dabar . Taigi manau gerkite p…
Ačiū
l@urut parašė:
Sveikos,ketvirtadieni vyksiu pas endo pakartotinei hormonu kontrolei,geriu tiroksina. Ar tyrimu dienos ryta reikia gerti vaistukus? Kazkur skaiciau,kad nereikia,del…
Labas, man tai sake, kad negerciau ta ryta
initelee parašė:
Labas, man tai sake, kad negerciau ta ryta![]()
Aciu
Ir as tada negersiu
l@urut parašė:
AciuIr as tada negersiu
![]()
Aš negeriu prieš tyrimą
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai