Rubii parašė:
Nieko nereikes. Tik prarasti du mėnesius.
O sodra kazkaip automatiškai matys kad mano vyras neis,nes mums finansiskai apsimoka labiau kad vyras neina ir kad tik as busiu vpa,tai nesinori nestiketo skambucio kad manes lauke darbe😀😀
Rubii parašė:
Nieko nereikes. Tik prarasti du mėnesius.
O sodra kazkaip automatiškai matys kad mano vyras neis,nes mums finansiskai apsimoka labiau kad vyras neina ir kad tik as busiu vpa,tai nesinori nestiketo skambucio kad manes lauke darbe😀😀
Ingri2 parašė:
O sodra kazkaip automatiškai matys kad mano vyras neis,nes mums finansiskai apsimoka labiau kad vyras neina ir kad tik as busiu vpa,tai nesinori nestiketo skambucio kad manes lauke darbe😀😀</blockquote Jei vyras neims tau nieko daryti nereikės ir viskas. Nu aišku laukim kol reikes viską pildyt, nes neaišku kokios tos formos bus.
Ingri2 parašė:
O sodra kazkaip automatiškai matys kad mano vyras neis,nes mums finansiskai apsimoka labiau kad vyras neina ir kad tik as busiu vpa,tai nesinori nestiketo skambucio…
Idomus klausimas, o tai jei vyras neis, tai vpa bus iki vaikui sukaks 22 mėn. (jei renkiesi iki 24mėn. VPA) o tada jau nuo 23 mėn. neapmokamos?
VPA?
lau.ra parašė:
Idomus klausimas, o tai jei vyras neis, tai vpa bus iki vaikui sukaks 22 mėn. (jei renkiesi iki 24mėn. VPA) o tada jau nuo 23 mėn. neapmokamos?
Taip
lau.ra parašė:
As tai bet kokiu atveju rinksiuos vpa buti 3metus(nesvarbu kad ta laika 1,2metu negausiu pinigu),aisku gal grisiu anksciau,ziuresiu kaip seksis vaikui darzelyje
Ingri2 parašė:
As tai bet kokiu atveju rinksiuos vpa buti 3metus(nesvarbu kad ta laika 1,2metu negausiu pinigu),aisku gal grisiu anksciau,ziuresiu kaip seksis vaikui darzelyje
Apie ismokos gavima turi minti 🙂
Jolanta-K@J mama parašė:
Apie ismokos gavima turi minti 🙂
Taip taip ta supratau kad apie ismokos gavima turejot minti🙂 tik kai uz trecius metus nemoka,tai kad apkarpys dar dviem menesiam tai cia nieko jau nieko tokio🙂
Sveiki,kolkas hipotetinė situacija,bet labai svarbu suprasti planuojant antrą vaikelį: laukiuosi, gimdymo terminas tarkime 2023m gruodžio 10.
Dirbu pagal DS nuo 2022 spalio 14 + tuo pačiu metu ankstesnėje darbovietėje esu trečius metus vpa su pirmu vaiku, iki 2023 rugsėjo 22d.
Klausimas: 1) ar iki išėjimo į NGA privalau dirbti esamoje darbovietėje, kad gaučiau NGA išmoką?
2) ar man užteks stažo išeiti į NGA ir VPA?
3) Ar galėsiu pretenduoti į VPA paskaičiavimą pagal palankesnį vidurkį?
Ačiū iš anksto🧡
Nareee parašė:
Labukas, vyras VPA 2 metams, kai vaikams sukaks metai gris i darba, tai metai vaikams bus kovo 25 tai kada jam i darba? Kovo 26? 🙈
Taip
25 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai