Nelabai aisku parašė:
Važiuosiu į via medika tada neužilgo. Pranešiu ar vaiduokliukas reiškė kažką ar ne...
linkiu sekmytes ir lauksim kartu tavo atsakymu
Nelabai aisku parašė:
Važiuosiu į via medika tada neužilgo. Pranešiu ar vaiduokliukas reiškė kažką ar ne...
linkiu sekmytes ir lauksim kartu tavo atsakymu
Neringyti parašė:
Na o man kaip laikrodukas atejo mmm???
Neliūdėkit, naujas ciklas, nauja galimybė
Neringyti parašė:
Na o man kaip laikrodukas atejo mmm???
Svarbu ateina laiku
naujas ciklas naujos viltys, noreciau kad ir man laiku visad ateitu.
Neringyti parašė:
As lb lb tikiuosi kad paryskes bet tos rudos isskyros. Na jei implantacinis tai ar nt neturetu ryskesnis buti?
Nesupykite, bet jei planuojate vaikus, tai bent kiek turėtumėte žinoti, kas vyksta. HCG pradeda gamintis tik po to, kai įvyksta implantacija. Jeigu jūs laikytumėt šį kraujavimą implantaciniu, kaip testas gali rodyti ryškias juosteles?
Fabi parašė:
Nesupykite, bet jei planuojate vaikus, tai bent kiek turėtumėte žinoti, kas vyksta. HCG pradeda gamintis tik po to, kai įvyksta implantacija. Jeigu jūs laikytumėt š…
Ne visos planuojancios zino kas ta implantacija ir kas tas hcg
Burburbur parašė:
Ne visos planuojancios zino kas ta implantacija ir kas tas hcg![]()
Būtent
Aš kai pradėjau planuot irgi nežinojau
Maniau kad jau po poros dienų po ov gali kraują nusileist ir žinot ar nėščia ar ne
Burburbur parašė:
Ne visos planuojancios zino kas ta implantacija ir kas tas hcg![]()
Bet ji pati rašė, kad implantacinis kraujavimas, tai vadinasi, kas yra implantacija žino
Nieko as nepykstu. Viska as pati lb gerai suprantu man ne pirmas nestumas butu. Tad nereikia cia baisiai saves sureikšminti apie zinojima. As ir nesakiau kad turi būti ryskios. Beje implantacinis nevisom pastebimas man su pirmu nieko panasau nebuvo pasidariau nt dar pries mm ir buvo ryskios ryskios. Tad kiekvienas nestumas kaip ir kiekviena moteris skirtinga.
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai