GreatBru parašė:
Mm turėjo prasidėti prieš 2d... šiandien ryte pasidariau dar kartą.. lyg ir matau antrą juostelę, bet testo instrukcija rašo,nesikliauti rezultatais po 5min, juoste…
Matau🤞🤗
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįGreatBru parašė:
Mm turėjo prasidėti prieš 2d... šiandien ryte pasidariau dar kartą.. lyg ir matau antrą juostelę, bet testo instrukcija rašo,nesikliauti rezultatais po 5min, juoste…
Matau🤞🤗
Gikante parašė:
Prisiskaiciau apie livsane negeru dalyku, susidurusi su jais, bet jau veluojant mmiki mm dar 5 dienos, toks isdziuvimas?? Bet atsirades per 15min nepaskaiciau p…
Na bet koooks ryškus 🙄
Gikante parašė:
Prisiskaiciau apie livsane negeru dalyku, susidurusi su jais, bet jau veluojant mmiki mm dar 5 dienos, toks isdziuvimas?? Bet atsirades per 15min nepaskaiciau p…
Šį ciklą testavaus būtent su jais, sugadinau tikrai ne vieną ir nemačiau nieko panašaus, jokio menkiausio šešėlio, o pas jus matau!! Net tokia gana plati juostelė ir lyg rausva, tikiu kad tai pati pradžia💖💖 nes labai jau tikras vaiduokliukas atrodo 😏
Liūtė1998 parašė:
Šį ciklą testavaus būtent su jais, sugadinau tikrai ne vieną ir nemačiau nieko panašaus, jokio menkiausio šešėlio, o pas jus matau!! Net tokia gana plati juostelė i…
Oh, kad taip ir butu
bet keista, kad 0 pojuciu, tai nelabai tikiu, parodys tik laikas
Gikante parašė:
Oh, kad taip ir butubet keista, kad 0 pojuciu, tai nelabai tikiu, parodys tik laikas
![]()
Man irgi jokių pojūčių nebuvo, dabar tik taip pilvą pamaudžia ir jau šiandien krūtine pradėjo skaudėti, tai linkiu sulaukti ryškesnių 2 juostelių ❤️
Joolie parašė:
O koks čia testas? Nes jeigu neklystu šitie išvis be reikalo nemeta vaiduoklių![]()
PREGNAtest, rožinės spalvos pakuotė.
GreatBru parašė:
PREGNAtest, rožinės spalvos pakuotė.![]()
Pregnatest mane labai gerai apgavo 2 kartus
Tik pas mane buvo paprasta juostelė.
Gikante parašė:
Dažniausiai rašo, 3-5min, ale po 5min nevertinamas rezultatų. Pas mane vaiduokliai vaidenasi po nurodyto laiko..bet mm ačiū D taip pat dar nesivaidena😁
Joolie parašė:
Pregnatest mane labai gerai apgavo 2 kartusTik pas mane buvo paprasta juostelė.
Su pirmu nėštumu taip pat pirkdavau juosteles, laikiausi iki negalėjimo, kad neleisti krūvos pinigų ant NT, tad 4dpo pasidariau juostę, ir aiškiai, ryšiai pamačiau 2juosteles..tuo tarpu sekančią dieną sugalvojau dar kartą pasidaryti su šiais brangesniais..na ir ką, juostelė vos matoma, nors kaip žinia tikrai laukiausi.
Tad mano patirtis su juostelėmis sakyciau net geresnė. Dabar rašau ir pati galvoju o kodel dabar perku šituos brangiuosius testus...nes kaip ir daugelis manau galvojam, kad tas brangesnis parodys kokį tai stebuklą.
Bet kokiu atveju laikau kumščius ir už save ir už visas kitas, laukiančias išsvajotų 2 juostelių ❤️
GreatBru parašė:
Dažniausiai rašo, 3-5min, ale po 5min nevertinamas rezultatų. Pas mane vaiduokliai vaidenasi po nurodyto laiko..bet mm ačiū D taip pat dar nesivaidena😁
Nu tai viskas aisku, sitas gal po 12-15min islindo
Jums irgi livsane toki meta?
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai