Vikošius parašė:
Clear blue skaitmeninis yra 50 miu. Bet viena juostele 10 miu, kita 50 miu.. Del to aptinka nuo 10 miu galima sakyt..
Eisiu per pietu pertrauka ieskoti ko nors
bet kazkin ar clear blue su neritiniu rodys
Vikošius parašė:
Clear blue skaitmeninis yra 50 miu. Bet viena juostele 10 miu, kita 50 miu.. Del to aptinka nuo 10 miu galima sakyt..
Eisiu per pietu pertrauka ieskoti ko nors
bet kazkin ar clear blue su neritiniu rodys
Dija226 parašė:
Eisiu per pietu pertrauka ieskoti ko norsbet kazkin ar clear blue su neritiniu rodys
![]()
Viola kiek žinau labai tikslus ir ankstyvam nėštumui skirtas nustatyti
pierla parašė:
Viola kiek žinau labai tikslus ir ankstyvam nėštumui skirtas nustatyti![]()
As ne lt gyvenu, kazkas sake mate viola ir uk, bet kur as dirbu , nera tos vaistines
Dija226 parašė:
Eisiu per pietu pertrauka ieskoti ko norsbet kazkin ar clear blue su neritiniu rodys
![]()
Clear blue nepirkciau dar. Ne visom jis fiksuoja labai maza hcg (esu radusi tyrimo rezultatus kur buvo testuojami clear blue digital, tai esam mazam hcg kiekiui gan daznai nerode nestumo). Dar bent pora dienu palaukciau ir tik tada clear blue digital bandyciau...
Isabelle parašė:
Clear blue nepirkciau dar. Ne visom jis fiksuoja labai maza hcg (esu radusi tyrimo rezultatus kur buvo testuojami clear blue digital, tai esam mazam hcg kiekiui gan…
As kazkaip irgi galvoju, kad clear blue minimum 25miu turi buti, tai gal pameginsiu ta kita
Dija226 parašė:
Nieko nesuprantu , ar buna , kad melagingos juosteles skirtingo tampsumo ?
Virsutiniai vakaryksciairealybeje matosi normaliai ( originali foto) , bet id…
Matau ir aš!!! Linkiu ryškėti!
Vikošius parašė:
Na visko apie visus yra parasyta.. Bet first response kaina kaip clear blue.. Na Jusu reikalassekmes
![]()
As forumus skaitineju, tai clear blue digital nenori rodyti anksti
As suku minti abu nusipirkti
odette85 parašė:
Matau ir aš!!! Linkiu ryškėti!![]()
Hmmm, glumina mane sie testai ;)
Dija226 parašė:
As forumus skaitineju, tai clear blue digital nenori rodyti anksti![]()
As suku minti abu nusipirkti![]()
Na as ir isnarsiau visa interneta apie ji. Kai vienai is forumo mete seseli ir kankino nezinia..patariau nusipirkt clear blue.. Grizo su zinia kad testas parode 1-2 sav. Na bet zinoma ne visom pasiteisina.. Nesvarbu koks testukas
kas is to kad ant testo parasyta kad ankstyvam nestumui jei ju miu 25 pvz?
tai geriau palaukt dvi dieneles
ant testu gali rasyti bet ka... Na as nuosirdziai patariau, nes gero noriu.. Bet jei pirksi first response..hmm.. Geriau palaukt.. Na nesvarbu.. Vienaip ar kitaip linkiu II
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai