Dija226 parašė:
Neabejotinai , tokie seseliai erzina fantazina![]()
![]()
![]()
![]()
Kai aiskumo ner suprantu
lauksiu ziniu :*
Dija226 parašė:
Neabejotinai , tokie seseliai erzina fantazina![]()
![]()
![]()
![]()
Kai aiskumo ner suprantu
lauksiu ziniu :*
Vikošius parašė:
Kai aiskumo ner suprantulauksiu ziniu :*
Is esmes, tai dar tikrai anksti vaiduokliauti, bet visko buna, bet ryt tikrai sparciai soliuosiu i wc ryte
Dija226 parašė:
O kaip OT? Nes cia tikrai matau, tik gal pilkas, bet jei atsirado iskart tia negali but isdziuvimas
man rodos Dija sveikinsim tave
Souri parašė:
O kaip OT? Nes cia tikrai matau, tik gal pilkas, bet jei atsirado iskart tia negali but isdziuvimasman rodos Dija sveikinsim tave
![]()
:oro-bucki…
Ot nublanko
Na, realybeje sunku suprasti ar yras ten ruzavumo ar nea
bet dar ryskiai per anksti, tai manau ta pati butu parodes testas ir 1dpo
bet as neatsisakyciau buti pasveikinta pagaliau
Planuojančioms vaikelį ir matančioms vaiduokliukus, galiu papasakoti savo istoriją
Turėjo prasidėti mm, tačiau jos neprasidėjo, po poros dienų pasidariau NT - neigiamas. Tačiau aš jį palikau vonioj ant spintelės, už valandos eidama pro šalį užmečiau akį ir pamačiau vaiduokliuką. Nežinau kodėl, bet iškart pasidariau antrą testą
Istorija ta pati, vaiduokliukas atsirado tik po gerų penkiolikos minučių ar daugiau.
Kitą rytą kartojau testą su rytiniu šlapimu, vėlgi viskas tas pats. Kai jau mm vėlavo savaitę, vėl dariausi testą, NT per kelias minutes parodė vaiduokliuką. Vėliau daktaras patvirtino, jog laukiuosi
Tad tik įsitikinau, kad jeigu nesilauki, jokių vaiduokliukų ir nebus :))
E.A. parašė:
Man rodė neigiamus iki 35cd, va siandien dar paryskejoo kai buna negimdinis nestumas idomu ar juostele antra irgi ryskeja ar lieka vaiduoklis?Pas ginę dar tik k…
Pas mane antra juostele isryskedavo tik po gero laiko, ir tai ne tokia stota budavo, persileidau 6 sav, tai speju bv ne vietoj
Sielos_ekstaze parašė:
Pas mane antra juostele isryskedavo tik po gero laiko, ir tai ne tokia stota budavo, persileidau 6 sav, tai speju bv ne vietoj
Tas tikrai neitakoja negimdini.. Nt rodo kaip priklauso. Mano letai ryskejo.. Bet vietoj nestumas buvo. Manau jei butu ne vietoj nestumas, nebutum persileidus taip paprastai.
Amarille parašė:
Oooo,jau Dija!?! Good!!!!
As po...ryt po darbu pasidairyt reiks testuko..tikiuosi jau laikas II ir man
Ai,kad snipstas, cia jie tokie brokuoti ,dar po darbo pasidariau,tai ta pati rodo ;)
3 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai