Liusyy parašė:
Kodėl manot kad nepadėjo?![]()
Todel,kad mm atejo kaip ir kiekviena karta. As viena susileidau 19cd kita 20 cd. Ir sy menesi kito ciklo metu vel tykejaus,kad uzkibs,bet nieko
Liusyy parašė:
Kodėl manot kad nepadėjo?![]()
Todel,kad mm atejo kaip ir kiekviena karta. As viena susileidau 19cd kita 20 cd. Ir sy menesi kito ciklo metu vel tykejaus,kad uzkibs,bet nieko
saulute@ parašė:
Todel,kad mm atejo kaip ir kiekviena karta. As viena susileidau 19cd kita 20 cd. Ir sy menesi kito ciklo metu vel tykejaus,kad uzkibs,bet nieko![]()
Jus ovitrele leidotes dvi dienas is eiles?
burburbur parašė:
Jus ovitrele leidotes dvi dienas is eiles?
Jo kan israse gydytojas 2 svirkstukus. Ir sake taip susileist ir daug myliuka daryt,bet niekas neuzkibo
saulute@ parašė:
Jo kan israse gydytojas 2 svirkstukus. Ir sake taip susileist ir daug myliuka daryt,bet niekas neuzkibo
Sy menesi israse clostibegyt 5 tabletes man jau 26cd ovuliacija dar neivykus. Jis sake gert 5 dienas,bet as paklausiau merginu ir nusprendziau 5cd pradet gert,nes sako kad dabar per velu jau
saulute@ parašė:
Sy menesi israse clostibegyt 5 tabletes man jau 26cd ovuliacija dar neivykus. Jis sake gert 5 dienas,bet as paklausiau merginu ir nusprendziau 5cd pradet gert,nes s…
Net idomu pasidare kur ir pas ka lankotes
saulute@ parašė:
Todel,kad mm atejo kaip ir kiekviena karta. As viena susileidau 19cd kita 20 cd. Ir sy menesi kito ciklo metu vel tykejaus,kad uzkibs,bet nieko![]()
Ovitrelis reikalingas tam kad įvyktų ovuliacija t.y.kad susprogdinti folikulus. Kiek jus turėjote folikulu ir kokio dydžio? O ar užkimba ar ne tai čia nuo pono D. priklauso o ne nuo ovitrelio
saulute@ parašė:
Sy menesi israse clostibegyt 5 tabletes man jau 26cd ovuliacija dar neivykus. Jis sake gert 5 dienas,bet as paklausiau merginu ir nusprendziau 5cd pradet gert,nes s…
Jūsų gydytoja(-s) įdomus
arba jūs ne taip supratot
Liusyy parašė:
Ovitrelis reikalingas tam kad įvyktų ovuliacija t.y.kad susprogdinti folikulus. Kiek jus turėjote folikulu ir kokio dydžio? O ar užkimba ar ne tai čia nuo pono D. p…
Buvo du fulikulai apie 18 ir sake daug maziuku yra. Bet mate folikulus tik desinei kiausidei,kairei nieko nemate. Uzvakar buvau pas ji tj vel gi 2 fulikulai desinei kiausidei yra,kairei nieko nematyt.
burburbur parašė:
Net idomu pasidare kur ir pas ka lankotes
Lankausi pas gyd. Klima
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai