burburbur parašė:
o kodėl tokia įsitikinus kad ši ciklą nebuvo ov?
Nes 2 metus ji nevyko be vaistu , eidavau simta kartu be stimuliacijos kad paziuretu neauga man folikulai per 2 metus neuzaugo ne karto
burburbur parašė:
o kodėl tokia įsitikinus kad ši ciklą nebuvo ov?
Nes 2 metus ji nevyko be vaistu , eidavau simta kartu be stimuliacijos kad paziuretu neauga man folikulai per 2 metus neuzaugo ne karto
rasa.olis parašė:
ateina, mazdaug 14tableciu isgeriu ir tada prasideda![]()
tai geriat po 1 tabl kas dien ar kaip ? Prasideda gerimo metu ane ?
jova11 parašė:
Ir as si karta be closto.Nuo 3cd su gonaliukelinta jum stimuliacija bus?
Man antras ciklas
Nykute parašė:
Nes 2 metus ji nevyko be vaistu , eidavau simta kartu be stimuliacijos kad paziuretu neauga man folikulai per 2 metus neuzaugo ne karto![]()
Man ir be stimuliaciju nevykdavo ov,bet praeita cikla juk buvo ir be stimuliacijos. Kartais kiausides atsibunda po stimuliacijos ir plius metformina geri. taip kad nevaryk dievo i medi,nereik buti tokiai kategoriskai. Biski daugiau optimizmo,nes be jo tai prapulsi
burburbur parašė:
Man ir be stimuliaciju nevykdavo ov,bet praeita cikla juk buvo ir be stimuliacijos. Kartais kiausides atsibunda po stimuliacijos ir plius metformina geri. taip kad …
o is kur suzinojot, kad Jums praeita cikla ov buvo pilnaverte ir turejot sansa pastoti?
rasa.olis parašė:
o is kur suzinojot, kad Jums praeita cikla ov buvo pilnaverte ir turejot sansa pastoti?
na ginė sakė kad buvo ov
o dėl pilnavertiškumo tai nežinau
burburbur parašė:
na ginė sakė kad buvo ovo dėl pilnavertiškumo tai nežinau
![]()
pamenu Klimo zodzius, sako, va Jums padeda Inofolic, pradejo vykti ov ir ji ivyko, pasidariau prg 10dpo ir tyrimas parode, nepilnaverte ov, tai nusivyliau Klimu tada, kad taip suteikia vilciu sakydamas, nes pradedu galvot, jei vyksta kam ta stimuliacija tada reikalinga.. ;)
burburbur parašė:
na ginė sakė kad buvo ovo dėl pilnavertiškumo tai nežinau
![]()
pamenu dar apie geltonkuni kalbejom, sake gine., kad mate geltonkuni ar taip? pas mane Klimas irgi ji rasdavo, kas irodo, kad ovyliavo folis, bet kita gyd pasake, kad jei subresta nepilnavertis folis, jis perauges ir neovuliaves pasilieka kiausidej ir atrodo kaip geltonkunis, kuris sumaisomas su ivykusia ov, todel galejo Klimas apsisauti
rasa.olis parašė:
pamenu Klimo zodzius, sako, va Jums padeda Inofolic, pradejo vykti ov ir ji ivyko, pasidariau prg 10dpo ir tyrimas parode, nepilnaverte ov, tai nusivyliau Klimu tad…
gaila aš tada prg nepasdariau
bet bkt tai buvo pakilus
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai