Monciutė parašė:
Normalūs, tokius pat naudoju.
Ačiū😊🤗
Monciutė parašė:
Normalūs, tokius pat naudoju.
Ačiū😊🤗
Saldapicki parašė:
Sveikos,kokia jūsų nuomonė apie kinų ov testukus,pirma kart su jais žaisti bandysiu,bet kol ruošiuos gaudymui ov įdomu ar normalūs ar nieko verti ir ieškoti kitų?🤔😁…
Man tiko. Ir gadint negaila buvo
prisegu kaip atrodė. Ten žalias tik vienas ne į temą.

Evelinuteee parašė:
O man nieko.. jokių visai požymių jau.. praeitą ciklą kai pabėgo žirniukas tai ir gimdą tempė ir pan. Šį ciklą 0 požymių. Kartais kaip ir įprasta pms pamaudžia pilv…
Man po nevietoj nėštumo dingo visi požymiai prieš mm. Būdavo kad visada beveik dvi savaites jau krūtinė jautri būdavo. O dabar krūtinei dzin kad mm ateina 🤣 belieka stebet WC ar dar nėra dienų,nes kai krūtinę atleisdavo tada mm ateidavo. O dabar sunku suprasti būna 🤣 gerai kad td parodo kada turi būti mm 🤣
Saldapicki parašė:
Sveikos,kokia jūsų nuomonė apie kinų ov testukus,pirma kart su jais žaisti bandysiu,bet kol ruošiuos gaudymui ov įdomu ar normalūs ar nieko verti ir ieškoti kitų?🤔😁…
Aš man rodos tokius pat užsisakiau,bet dar vis negaunu 🤐😀 bet kažkuri narė rašė kad geri jie 😀
Amarila parašė:
Man tiko. Ir gadint negaila buvoprisegu kaip atrodė. Ten žalias tik vienas ne į temą.
laubur parašė:
Aš man rodos tokius pat užsisakiau,bet dar vis negaunu 🤐😀 bet kažkuri narė rašė kad geri jie 😀
Kaip gerai,kad normalūs,nes jei galvoju pievas rodys tai ir Ov nepagausiu,nes apie juos jokio supratimo neturiu,nes nesu pirkusi😊 aš gavau visai greitai,gal per 3 savaites kažkur🤔😊
Saldapicki parašė:
Kaip gerai,kad normalūs,nes jei galvoju pievas rodys tai ir Ov nepagausiu,nes apie juos jokio supratimo neturiu,nes nesu pirkusi😊 aš gavau visai greitai,gal per 3 s…
Aš spalio 28 užsisakiau. Dar vis laukiu 😁
laubur parašė:
Aš spalio 28 užsisakiau. Dar vis laukiu 😁
Tai gal jau neužilgo gausit🤔😁kada numatoma ov maždaug?😁
Labas vakaras. 28cd.
Iki mėnesinių 3d. Turėčiau susirgt trečiadienį.
Nesenai neiskentusi padariau testa. Baltas.
Hm vakarinis ir gal dar anksti. 🙈
Na kodėl nėra taip tos kantrybės.
Seip savijauta tikrai gera jokių požymių..
Tik kd pakieteja viduriai sunkiai einu į toleta.
Ir tokia kieta visa jaučiuosi.
Gal net galėčiau ivardit kad nėra apetito.
Dar vis tikiuosi kad kitą savaitę gal pagaliau pamatysiu stebuklinga teigiama ❤️
Saldapicki parašė:
Tai gal jau neužilgo gausit🤔😁kada numatoma ov maždaug?😁
Berods kita pirmadienį 🙈
Milora1111 parašė:
Labas vakaras. 28cd.
Iki mėnesinių 3d. Turėčiau susirgt trečiadienį.
Kol nėra mm tol vilties daug yra 😛 linkiu nesulaukti mm 😊
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai