Spalvotuke parašė:
Laba, man 28 mm, bet vakar ir šiandien labai pilvo apačią maudžia ir krūtinė skaudi. Kaip Jūs jaučiatės?![]()
o man turejo vakar buti bet nieko neskauda
Spalvotuke parašė:
Laba, man 28 mm, bet vakar ir šiandien labai pilvo apačią maudžia ir krūtinė skaudi. Kaip Jūs jaučiatės?![]()
o man turejo vakar buti bet nieko neskauda
MineMi1 parašė:
Viskas bus gerai ❤️
❤️🙏🏻
White Balloon parašė:
Kaip as jus suprantu.. sianakt ir as buvau pabudus nuo maudimo, jau galvojau viskas, susirgsiu. Negaliu gulet ant nugaros arba sono, nes ziauriai traukia gimda, ant…
o man net suduria kas kart pilvo apačioje :/ toks nemalonus jausmas 😕
rossie parašė:
Ar čia Pregna is Eurovaistines? As ju irgi nusipirkau, pirma karta, nezinau ar patikimi.
Manau kad patikimi, bent jau as su jais ir pamaciau vaiduokliuka, rode zymiai ryskesni nei cc. ☺️
Spalvotuke parašė:
O man nieko.. jokių visai požymių jau.. praeitą ciklą kai pabėgo žirniukas tai ir gimdą tempė ir pan. Šį ciklą 0 požymių. Kartais kaip ir įprasta pms pamaudžia pilvą 🙈
Greta117 parašė:
Sveiki, krūtinė kiek jautresnė, bet daugiau nieko, o jums?
O man nieko.. jokių visai požymių jau.. praeitą ciklą kai pabėgo žirniukas tai ir gimdą tempė ir pan. Šį ciklą 0 požymių. Kartais kaip ir įprasta pms pamaudžia pilvą 🙈
Evelinuteee parašė:
O man nieko.. jokių visai požymių jau.. praeitą ciklą kai pabėgo žirniukas tai ir gimdą tempė ir pan. Šį ciklą 0 požymių. Kartais kaip ir įprasta pms pamaudžia pilv…
Kokio ilgio jusu ciklas?
R.G. parašė:
Butent. Ir isleista tukstanciais pinigu, ir vistiek laukime
Nereikia cia pykti.
Klau parašė:
Kokio ilgio jusu ciklas?
26-27d
Evelinuteee parašė:
26-27d![]()
Oj koks trumpas.. O ov kada buvo?
Klau parašė:
Oj koks trumpas.. O ov kada buvo?
Jo, mano trumpas, būna ir 23d 🙉 tai tyriausi prg galvojau mažas.. buvo 13d, praeitą šeštadienį buvo
Evelinuteee parašė:
26-27d![]()
O geras ir pas mane toks!😁 tik OV tiketina buvo 15-16 🤔
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai