B3auty parašė:
Man asmeniškai, kai buvau pastojus, buvo padidėję, bet neskaudūs papyčiai. Bet kai užuodžiau šieną batų parduotuvėj ir tiesiog degiau noru nueit nusipirkt šieno, ka…
Prajuokinot😁😁😁😁
B3auty parašė:
Man asmeniškai, kai buvau pastojus, buvo padidėję, bet neskaudūs papyčiai. Bet kai užuodžiau šieną batų parduotuvėj ir tiesiog degiau noru nueit nusipirkt šieno, ka…
Prajuokinot😁😁😁😁
Sensacija parašė:
Mergaites, kurioms pavyko pasivyti gandrus sveikinimai!!❤️ Laabai dziugu, kai pasiseka ir kai nuosirdziai pasidziaugiate🥰 tos kurioms pavyko kokie gi tie pirmieji s…
Siaubingas galvos skausmas, galvojau eiline migrena, bet tas skausmas visai kitoks, spaudimas visoj galvoj, nuo kurio gerai issivemus palengvejo 😀😀 vyras iskart sako eik gal testa pasidaryk 😀
Sensacija parašė:
Mergaites, kurioms pavyko pasivyti gandrus sveikinimai!!❤️ Laabai dziugu, kai pasiseka ir kai nuosirdziai pasidziaugiate🥰 tos kurioms pavyko kokie gi tie pirmieji s…
Abu kartus, sąžiningai pasakysiu nieko nejaučiau, ir testus dariausi tik kai jau gerokai vėlavo mm🤭 aš nesu jautruole labai, nejaučiu nei artėjančių mėnesinių skausmu, nei ov nieko😅
Man simptomai atėjo tik gerokai vėliau, su pirma kai laukiausi po 3 mėnesių labai kamavo karščio bangos, ant tiek bloga pasidarydavo kad aptemdavo akyse, bet ir tai truko neilgai, o su antru nėštumu, na ilgai aš juo nepasidžiaugiau, nes įvyko persileidimas 6 savaitei, bet vienintelis ką jaučiau tai tik jautrius spenelius🤔🙈🙉
Gretalt parašė:
Sveikutes, ov vyko 17 diena myliukai buvo ir 17 ir 19 diena, kaip manot kada vertėtų testuką pagadinti. Mm turėtų būti gruodžio 3-5 dienom
Kad nenuvilti savęs anksčiau laiko, vėluojant mm bent porai dienų. O šiaip, 8 dpo jau galima pradėt gadint, nors standartiškai 9-10 dažniau pasimato😌
B3auty parašė:
Čia yra planuojančių 10+metų. Tai Jūsų pora mėnsių yra tik lašas jūroje ir nervuoris dėl to nereikia, bus laikas ir užkibs žirniukas, mėgaukitės vienas kitu, o ne p…
Oj kas liečia tai, aš nei skaičiuoju kažką nei ką.
tevu-darzelis.lt/rk158635@211017e3f49
Labas merginos, kaip manote čia buvo OV ar ne..?
ši kart su ov testais nesekiau nes išnaudojau visus. Mano nuomone čia tiesiog TD norėjo man kiaušinį duot nusiraminimui nes ir taip viskas ***va šiuo metu pas man
B3auty parašė:
Čia yra planuojančių 10+metų. Tai Jūsų pora mėnsių yra tik lašas jūroje ir nervuoris dėl to nereikia, bus laikas ir užkibs žirniukas, mėgaukitės vienas kitu, o ne p…
Butent. Ir isleista tukstanciais pinigu, ir vistiek laukime
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai