Snaigėx parašė:
Šiandien 13dpo, 29cd, iki numatomų mm pagal programėlę 2-3 dienos. HCG gavau atsakymą 39,1 U/L... Prg pakrito iš 150nmol į 100 nmolar hcg neturėtų būti aukštes…
mano 48 vakar buvo. mm spalio 1..
Snaigėx parašė:
Šiandien 13dpo, 29cd, iki numatomų mm pagal programėlę 2-3 dienos. HCG gavau atsakymą 39,1 U/L... Prg pakrito iš 150nmol į 100 nmolar hcg neturėtų būti aukštes…
mano 48 vakar buvo. mm spalio 1..
Snaigėx parašė:
Prg bet kokiu atveju tikrai labai geras, o hcg uzgaudet pacia pradzia, bandykit kartot uz poros dienu☺️
catanail parašė:
Prg bet kokiu atveju tikrai labai geras, o hcg uzgaudet pacia pradzia, bandykit kartot uz poros dienu☺️
būtinai kartosiu, kažkoks nerimas dabar užėjęs. Turi dvigubėt kas 24 ar kas 48val pačioje pradžioje??
Snaigėx parašė:
būtinai kartosiu, kažkoks nerimas dabar užėjęs. Turi dvigubėt kas 24 ar kas 48val pačioje pradžioje??![]()
Kas 48☺️
tarkuotassuris parašė:
Snaigex, mano hcg 12 dpo buvo 69,4. Manau pas jus skaičius geras, bet kartokit po 2-3 dienų ir viskas bus aišku 🙂
Ačiū, tikiuosi geriausio🙏🏻...
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai