Kšdaup parašė:
Sveikos. Man mazdaug 5sav ir 3d. Hcg va toks. Ar gali but ok?
Pirma karta darėtes Hcg ar ankščiau darytu turite rezultatu? Siulyčiau po 48 h pasikartoti skaičius turi dvigubėti. Tada bus aišku kaip auga jisai
Kšdaup parašė:
Sveikos. Man mazdaug 5sav ir 3d. Hcg va toks. Ar gali but ok?
Pirma karta darėtes Hcg ar ankščiau darytu turite rezultatu? Siulyčiau po 48 h pasikartoti skaičius turi dvigubėti. Tada bus aišku kaip auga jisai
mažė8 parašė:
Man 5 dienos ir irgi einu iš proto, prisigalvoju simptomu, kažin ar jie tikri ar man tik atrodo🥹😃😃 o pvz paprasti testukai ne ankstyvieji,tai neverta gadinti kai 5 …
Neisivaizduoju vat😂 tureciau daugiau testu jauciu sugadinciau bet dabar tik viena turiu😂😂
Snaigėx parašė:
Visdar laukiu kraujo![]()
Oh, tai nieko nepraleidau - laukiu. 😄👌🌼🤞
O man šios mm tikrai daug lengvesnės emociškai. Lauksiu ryt hormonų tyrimų, o kitą sav kiaušintakių pratekamumo. 👌
IevaBeata parašė:
Pirma karta. Ryt einu pas gydytoja. Bet atrodo, kad mazas skaicius. Nors pagal normas įeina 5 sav į tokius skaicius. Nežinau.
Kšdaup parašė:
Pirma karta. Ryt einu pas gydytoja. Bet atrodo, kad mazas skaicius. Nors pagal normas įeina 5 sav į tokius skaicius. Nežinau.
Ankstokai pas gydytoja einat, nelabai dar ka matys.. turėjote gal nesėkmių anksċiau? O skaičiai geri, bet ar auga sužinotumėt tik antra kart tyrima pasidariusi :)) sėkmės! Kad tik viskas gerai būtu 🤍
geradare parašė:
o kaip jūs manot kada eit pas gyd geriausia?
mm spalio 1 buvo.. testas teigiamas dar iki mm.. užsirašiau lapkričio 6. tai dar n…
Manau geriausia ne anksčiau 7 sav., kad širdele girdėtų. Nes anksčiau nuėjus tikėtina dar neišgirs, stresas poto tik nereikalingas 🤍
Barbora1 parašė:
Ankstokai pas gydytoja einat, nelabai dar ka matys.. turėjote gal nesėkmių anksċiau? O skaičiai geri, bet ar auga sužinotumėt tik antra kart tyrima pasidariusi :)) …
Nu man gydytojas sake ateiti veluojant menesinem kelias dienas. Taip ir darau.
geradare parašė:
o kaip jūs manot kada eit pas gyd geriausia?
mm spalio 1 buvo.. testas teigiamas dar iki mm.. užsirašiau lapkričio 6. tai dar n…
Sulaukit pilnų 7-8 savaičių vizitui
Šiandien 13dpo, 29cd, iki numatomų mm pagal programėlę 2-3 dienos. HCG gavau atsakymą 39,1 U/L... Prg pakrito iš 150nmol į 100 nmol
ar hcg neturėtų būti aukštesnis
kažkaip net atrodo negaliu džiaugtis, labai spazmuoja jau kelintą dieną ir ta temperatūra aukšta.. kad tik nepakenktų🙏🏻
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai