olialia1313 parašė:
Man vakar buvo mm diena, dabar šektiek maudena pilvo apačią.. pasirodė lengvai rožinis patepliojimas.. ar tai gali buti implantacinis? ar verta NT atlikti šiandien?…
Dar truputi palauk,
olialia1313 parašė:
Man vakar buvo mm diena, dabar šektiek maudena pilvo apačią.. pasirodė lengvai rožinis patepliojimas.. ar tai gali buti implantacinis? ar verta NT atlikti šiandien?…
Dar truputi palauk,
bielmonna12 parašė:
Manau, ne, nes visa sudreko, tad reikes pakartot. Nes mano manymu gali matytis 2 juostele kuri gali būti apgaulinga
Aaa nu tada po piet bandysiu antrą kartą🤦♀️😅
Man vakar turėjo prasidėti mm,testo nedariau,nes prieš tai neigiami buvo,galvojau gal pramuš į vakarą,bet ir šiandien dar nieko. Sakiau rytoj darysiu testą,bet dabar yra noras pasidaryt ir tvardaus,nes kaip ir nesinori gadint. Bet iš kitos pusės galvoju,o gal ką parodys. Vėluojant mm gi nebūtina su rytiniu darytis,jei užkibo,kad ir blankiai,manau rodytų gi 🤔
giedre0811 parašė:
Sveikos, kokios savijautos nelaukianciu 23-24d? ☺️
Nelaukiu 23d☺️9dpo tepliojo švelniai rožiniu krauju tai noriu tikėt kad buvo implantacinis. O šiaip galvos, nugaros ir pilvo apačios skausmas. Krūtinė dar vis jautri, kartais užeina lengvas pykinimas bet šitą manau mintim norėdama sulaukti gandrų prisigalvoju😅šiandien jau nusipirkau du testus bet nekyla ranka darytis, baisu nusivilti🫣
Nainaa parašė:
Man vakar turėjo prasidėti mm,testo nedariau,nes prieš tai neigiami buvo,galvojau gal pramuš į vakarą,bet ir šiandien dar nieko. Sakiau rytoj darysiu testą,bet daba…
Vėluojant manau rodys jau bet kuriuo paros metu🤭🤭
olialia1313 parašė:
Labas rytas, merginos kurios laukėt mm 18/19dienomis, kaip jūs? ☺️
Kol kas dar neatėjo, pirmadienį dariau testą, neigiamas
Indriukas777 parašė:
Aaa nu tada po piet bandysiu antrą kartą🤦♀️😅
Linkiu sulaukti 2 juostelių! ❤️ Man mm veluoja 3 d bet dar vis nedrįstu 😅
Liuks parašė:
Kol kas dar neatėjo, pirmadienį dariau testą, neigiamas![]()
Rodo, kaip vėlavimą jau, bet paskutiniu metu daug įtampos ir pervargimo, matyt, tiesiog ateis vėliau
papilvę maudžia, kad naktį. Jei ne, gal dar bandysiu testą, bandau neprarast vilties pramuš
olialia1313 parašė:
Jei buvo implantacija, tai praeita savaite. Dabar greiciausiai mm.
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai