Melynoji parašė:
Nu ka, ir man teks sekancio ciklo lauktmmm siandien arba ryt turi but, tai pasidariau testa vakare, nes nu galvoju jau rodytu jei ka.
Po kiek laiko daryta foto? Nes ir as kazka matau bet neaisku ka😁
Melynoji parašė:
Nu ka, ir man teks sekancio ciklo lauktmmm siandien arba ryt turi but, tai pasidariau testa vakare, nes nu galvoju jau rodytu jei ka.
Sandra988888 parašė:
Po kokiu 15min. Gal ryt ryte dar pasidarysiu jei mmm nakti neateis
siaip tai jokiu pozymiu nera, tai nesitikiu nieko.
Melynoji parašė:
Po kokiu 15min. Gal ryt ryte dar pasidarysiu jei mmm nakti neateissiaip tai jokiu pozymiu nera, tai nesitikiu nieko.
Lauksiu rytojaus ryto testuko😊
Melynoji parašė:
jeigu dar tik 8 dpo, tai dar tikrai gali būti☺️ Nes aš matau kažka nežymaus. 8dpo ir pati savajam mačiau labai panašiai kaip pas jus. Ir šiandien 11dpo ryte aš jau mačiau toki, kur nereikia lauzyti akiu, vakare pasidariusi dar ryškesnis
Tai dar rankų nenuleiskit
Melynoji parašė:
Aš matau neryšia,plona tokia ❤️
Sandra988888 parašė:
šita?😊
taip
Melynoji parašė:
Nu man tai aki kabina kažkoks šešelis 🤭
Sandra988888 parašė:
Kaip manot ar verta man kiekviena diena tuos ov testus daryti?😊ar palaukti keles dienas ir tada pradeti daryti?😁 čia 2 vakar ir paskutinis šiandien😊
Nebutina i diena kelis kartus darytis
reikia su antru dienos slapimu, uztenka ir karta i diena
22 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai