2024.07.28 22:50 (prieš 1 m.)
pušynėlis parašė:
Labas! Oho, tai visgi susiklostė tas pats scenarijus, kaip pirmą kartą 😳.. gerai, kad pati ėmėtės iniciatyvos, nes su tokiais laukimais nežinioje tik laiką gaišti..…
Pirmiausiai nuvažiavau į klinikas pas ginekologę kurią lankiausi rmc,bet ji tikrai aplaidžiai pažiūrėjo į mano dvejones ar tikrai viskas gerai ,kad neina pastoti ,padarė echo ir kaip visad ta pati dainelė "viskas gražu ,viskas gerai " tada per fb parašiau Lūžai paaiškinau situaciją ir jis pats užregustravo mane lp be jokios konsultacijos,tai lp atliko gegužės 16 d. Kaip ir minėjau situacija ta pati visi židinukai buvo atsinaujine tose pačiose vietose. Atidaline saaugas rado 3 cm cista ,tai viską sutvarkė,dabar laukiam rezultatų. Nes kai pradėjom planuoti dariausi visus hormonų tyrimus buvo viskas gerai,tik pora men atgal kartojau tth tai iš 1,8 tik 0.8 gal reikėtų pakartoti,nes žinau ,kad norint pastoti geriausia iki 2,bet gal per mažas dabar .. 😊 nors čia irgi toks kintantis hormonas anksčiau buvo 2,5 ir tai nesutrugdė pastoti. Tai matysim... liūdna tik ,nes buvau nusiteikusi,kad vėl pavyks iškart ir še tau..🙄