Mano-Fėja parašė:
Labas rytas, siandien 14dpo, nestumo testo namie nebeturejau, bet kazkoks smalsumas apeme, galvoju pasiziuresiu ka ot rodo...
Pabandykite 🙂
Mano-Fėja parašė:
Labas rytas, siandien 14dpo, nestumo testo namie nebeturejau, bet kazkoks smalsumas apeme, galvoju pasiziuresiu ka ot rodo...
Pabandykite 🙂
Mano-Fėja parašė:
Laba, na ov testas tikrai ryskokas, aisku gali buti pakiles ir siaip, bet jusu vietoje pasidaryciau nt, nes vis tiek dabar i galva lis mintys, o gal 🤭
Mano-Fėja parašė:
Laukiam NT rezultatų ☺️
Mano-Fėja parašė:
Išmečiau pinigus tik😂😂🙈 tuščia
Gaila... uztai bent ramu ir nebesuksit galvos 🙂
Tigriukė parašė:
Ar yra čia 41m moterų, kurios dar nori ir tikisi susilaukti?
Tikrai taip
shery parašė:
Tikrai taip![]()
Taip..dar vis planavime..jau 3 ivf planuoju
GiedreG parašė:
Taip..dar vis planavime..jau 3 ivf planuoju
Jeigu nepaslaptis, o pirma dukra ivf pagalba? jeigu ne, del kokiu priezasciu dabar daretes? Atsiprasauu is karto, jeigu labai asmeninskas klausimas
Kamillija parašė:
Jeigu nepaslaptis, o pirma dukra ivf pagalba? jeigu ne, del kokiu priezasciu dabar daretes? Atsiprasauu is karto, jeigu labai asmeninskas klausimas![]()
Laba ne, pirmos susilaukem gan greit naturaliai...net nezinojau kad turiu vaisingumo bedu..☺️ todel ir su antru neskubejom..bet kai pradejom planuoti forume paskaiciau apie visokius tyrimus..sakau nuleksiu pasidsryt..ir amh tuo paciu pasidariau…atsakymas atejo 0.1 ..surpatau kad bus reikalu susilaukti antro..
Sveikos,
na ką atlikau kiaušintakių pratekamumą NW, viskas kuo puikiausiai🥰 buvau prisiskaičius, kad skauda, ėjau su baime, bet viskas super, nei menkiausio skausmelio🙏 dabar beliks gerinti vyro "turtą"👌 ir apsilankyti po 3mėn. Šiek tiek nuramino ir dėl vyro spermogramos, sako dar nereikia nurašyti, gal kokia klaidelė ar blogai surinko į indelį, nes kiekvienas lašas svarbu👌
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai