Sandraaa parašė:
O man kuo toliau tuo daugiau abejoniu kyla, ir beziurint i ryto nuotraukas pradedu nebematyt 😄 dar pasidariau pries kelias val viena, nu lyg kazkas yra, bet kad neb…
Nu tikrai yra! As matau🤞
Sandraaa parašė:
O man kuo toliau tuo daugiau abejoniu kyla, ir beziurint i ryto nuotraukas pradedu nebematyt 😄 dar pasidariau pries kelias val viena, nu lyg kazkas yra, bet kad neb…
Nu tikrai yra! As matau🤞
Sandraaa parašė:
O koks dpo?
Mano-Fėja parašė:
Nu tikrai yra! As matau🤞
Va zinokit idomiai foto as puikiai matau irgi, o va gyvai reikia susiraukti beziurint 😄 dirbu prie kompiuterio ir tokios akys pavargusios po savaites visos kad atrodo viskas liejasi ir nebematau nieko 😬 laukiu tos jau rimtos linijos kur nereiks stengtis, tik tada leisiu sau dziaugtis 😁 kazkaip baisu po gruodzio biocheminio...
Puikiausioji parašė:
O koks dpo?
9 dpo dabar 🤞
Sandraaa parašė:
Matosi tikrai, programelej AL pagalbininko paklausiau, bet jis glušas sakė "not visible"😀
RauDonoji parašė:
Matosi tikrai, programelej AL pagalbininko paklausiau, bet jis glušas sakė "not visible"😀
As ta programele irgi turiu ir nesu macius kad man bent ant kokio rodytu visible, tai kaip ir beprasmiska atrodo jo klaust kai jau akivazdu ir taip kai teigiamas, geriau pasakytu kai yra abejoniu 😁 man ten labiau patinka tas invert filtras 🤭
Sandraaa parašė:
O sitoj irgi matot? Tas pats testas tik kitoj vietoj prie kito apsvietimo 🧐
Bet čia gali būti tik linija kaip jo ten vadinasi, man buvo tokia ir dar ryškesnė, o nėštumo nebuvo.
Sandraaa parašė:
As ta programele irgi turiu ir nesu macius kad man bent ant kokio rodytu visible, tai kaip ir beprasmiska atrodo jo klaust kai jau akivazdu ir taip kai teigiamas, g…
Bet vakar keliau, man parase, kad visible, nors neryski buvo
Sandraaa parašė:
O sitoj irgi matot? Tas pats testas tik kitoj vietoj prie kito apsvietimo 🧐
Siaip matosi, bet kazkokia keista ta linija🫣
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai