Puikiausioji parašė:
Man praeiytą kartą 6DPO neplanuojant parodė antrą liniją, tai taip ir likau nesupratus, o paskui ir mėnesinės atėjo
Tai gal kabinosi ..
Puikiausioji parašė:
Man praeiytą kartą 6DPO neplanuojant parodė antrą liniją, tai taip ir likau nesupratus, o paskui ir mėnesinės atėjo
Tai gal kabinosi ..
mazyle parašė:
tai va kad, grizau namo po darbo dienos, ziuriu 78 naujos zinutes, galvoju, o kaip fainai, kad kazkas cia vyksta, o tieisog kazkokie pykciai lygioj vietoj..![]()
Ir aš nustebau pamačius, kad daug žinučių per dieną susikaupė, ooo galvoju bus ką paskaityti, gal kažkas naudingo.. deja.. eilinės dramos lygioj vietoj🤦♀️🤦♀️ jau rodos aprimo, pokalbiai į temą, tai ne, reikia vėl toliau burbuliuot.. koks to tikslas? Kovot kol kažkuri nusileis..?🙄🙄
Puikiausioji parašė:
Geriau pasijuokim iš mano kvailumo - 7dpo, vakare (!) dariaus ypač ankstyvą testą, nu ir taip - neigiamas, o kaip kitaip 😅 vat reikėjo man ką apmyžti 🙄 5 Eur į balą…
Nepirkit tu ankstyvu, marketingas😁😁😁
Man geriau parode amedi srovinis uz 3€, nei amedi ankstyvas uz 5€
Puikiausioji parašė:
Geriau pasijuokim iš mano kvailumo - 7dpo, vakare (!) dariaus ypač ankstyvą testą, nu ir taip - neigiamas, o kaip kitaip 😅 vat reikėjo man ką apmyžti 🙄 5 Eur į balą…
Ir dar toki brangu pirkot😂😂😂 tokiom dienom geriau jau kuo pigesnius pirkti 😂 nes labai didelis sansas kad jie nieko neparodys🙈
RauDonoji parašė:
Nepirkit tu ankstyvu, marketingas😁😁😁
Man geriau parode amedi srovinis uz 3€, nei amedi ankstyvas uz 5€
As praita cikla irgi buvau nusipirkusi ta paprasta amedi, tai man jis apskritai labai patiko, tos linijos tokios aiskiai riebios, manau vaiduoklis taip pat turetu labai gerai matytis ☺️
Jaigu pavyks si cikla lauksiu bent 12dpo ir darysiu tik amedi🤭
Labas vakaras, kreipiuosi į jus. Šiandien buvau pas daktarę , pagal paskutinę sirgomo dieną esu 8 sav. nėščia, bet pagal apžiūra 6 savaitės pagal dydį. Širdelė plaka, beg gydytoja sakė, norėtūsi kad stipriau plaktų.Beto hematoma maža apie 2mm. Gal kažkuriai buvo panašiais. Aš vystėsi leliukas gerai ar širdelė plakė greičiau.
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai